Maminky, jaký lyžařský komplet pořídit. Chtěla bych kvalitní, nepromokavý a odolný komplet. Jakou značku pořídit? Děkuji za vaše názory.
Soupravy od Tchibo jsou kvalitní a bezva, stojí kolem 1400 Kč a ještě jsme velmi spokojeni se značkou Loap.
U nás taky vede Tchibo, malej chodí do lesní školky a mokrý domů nikdy nepřišel 😉
U nás je taky favorit Tchibo, jen mi trošku vadí, že je mají "všichni" a tak dávám dětem na horách reflexní pruhy, abych si je vůbec poznala 😀
Tchibo je prima, ještě máme Alpine Pro (kupované ve slevě) a taky super.
Ten Alpine Pro se špatně sundavá na čurání, má ho švagrová a říkala, že ten Tchibo byl lepší, u něj se neumusí sundavat bunda na čurání.
Máme Tchibo soupravy a nepromokly. V naší školce ji nikdo neměl. Na letošní zimu mám tyto kombinézy nachystané taky, tak jsem zvědavá, jestli budeme zase jediní v Tchibu.
Dá se ta Tchibo souprava někde koupit?
Holky, moc diky za rady a zkusenosti. Poridime tchibo. 🙂
@denisa_svatba na tchibo.cz, ale až budou 🙂 Nebo hned na Mimibazaru.
Určitě ne kombinézu (kvůli čůrání) 😉. My loni kupovali v Tchibu soupravu bundu a "šponovky" a bylo to za ty peníze ok 🙂 . Jedny kalhoty jsme měli z Lidlu ještě na střídačku. Ty byly trošku tenčí, ale zase na ježdění pohodlnější.
@sisix