Hezký den, chtěla bych se zeptat, jestli některá maminka nemá zkušenost s tímto prostředkem na zadeček místo vlhčených ubrousků. děkuji za odpověď
@lenka.han82 Já ho už právě objednala, ale zatím je miminko na cestě, tak že nemám zkušenost osobní.
Také zvažuji nákup. Zatím to je asi ještě horká novinka a hodnocení není dost. Jen na facebooku
Také zvažuji a miminko teprve na cestě 😀 buď objednám Linibebe nebo Medvídka od Eone (ten má více recenzí) i když předpokládám, že až budu s prckem někde na návštěvě tak stejně použiju vlhčené ubrousky.
@diginka1993
Presne tak to mam ja. Zacala jsem Medvidkem, na cestach vlhcene ubrousky a ted zkusim toto 😉
@lenka.han82 tak dejte vedet jak vyhovuje 😉 ted nemaji skladen ten s pumpickou zrovna ☹
Me by zajimali i na jak dlouho vydrzi ta 10ml lahev.
Teda 100ml
@lucynka46 No, ja davam kapicku na ten vatovy tamponek. Tak odhadem by mesic vydrzet mohl.
@lenka.han82 a zatim vyhovuje Vam i prckovi? 😉
@diginka1993 Zatim jo. Spise mi to prijde jako emulze, kterou bych pouzila az na cisty zadecek (nechava to prijemny osetrujici film na pokozce), ale da se tim dobre i zadecek umyt 🙂 Ale pouzivame teprve tyden.
já tu emulzi Gilbert používám už od narození malé a jsem z ní nadšená. začalo to používat i hodně mých kamarádek a všem moc vyhovuje, žádné opruzeniny, za más super🙂
Uz ji mam objednanou 😉 jeste ji vyzvednout na poste 🙂
Tak jsem taky zkusila linibebe a za mě teda vítězí medvídek...přijde mi, že líp čistí, líp voní a prostě mi celkově vyhovuje to, že je tekutější...i když pravda, to ředění je trochu otrava. Tohle je na mě moc hustý a vůně nic moc teda. Jak jsem objevila medvídka, tak od té doby vlhčený ubrousky vůbec nepoužívám, ani na cesty. Ale je trochu problém odhadnout, jestli mi vydrží namíchaný méďa nebo mám vzít ještě i velkou lahvinku, s linibebe se v tomhle ohledu líp manipuluje. Ale za mě je to jediná výhoda.
Pouzivame Linibebe cca mesic a pul (maly ma 2 mesice) a spokojenost 🙂 ani jednou se neoprudil a nemusim mazat prdelku uz nicim, emulze dela krasny mastny film na pokozce a lahvicka s pumpickou je bezva na davkovani 🙂 za me spokojenost a urcite objednam dalsi baleni 👍
@diginka1993 Jako fungovat to funguje, opruzeniny fakt nejsou. V tomhle ohledu spokojenost.
Já zkusila Medvídka asi jen jednou, ze zvědavosti u kamarádky,a nepřesvědčilo mě to. A hlavně to ředění je poděs
Rada bych se zeptala na cisteni tou emulzi, nedovedu si to predstavit- kdyz je pokadeny cely zadek, jak to vycistite jednim tamponkem? A nejde to ztuha, kdyz to neni tekute? Diky
@dorje maly ma teprve necele 3 mes.takze to ma tekuty dost 😅 kdyz je toho fakt hodne tak ho rovnou umyju ve vane a pokud jsme nekde venku tak vlhceny ubrousky no
@dorje samozrejme pokud je to v unosne mire tak pouziju tamponku vic 😉
Diky!
@berenickaa Taky mě to odrazovalo ze začátku, ale zvykla jsem si rychle. Za to na to linibebe si zvyknout ne a ne... 😀
Za mě ne. Dávala jsem tomu šanci, mám doma už druhé balení, ale nevyhovuje mi způsob nanášení na vatový tampon, jeden mi nestačí, špatně se s tamponem manipuluje, při čištění využiji jen jednu stranu tamponu, do toho si vše musím připravit předem, tzn. vypumpnout emulzi na tampony, rozetřít...Za mě je nejlepší opláchnutí vodou pod kohoutkem a sem tam ubrousek...
Taky by me zajimalo. Asi zkusim objednat a uvidime 😉