Liip smart monitor. Máte zkušenost?

adela1399
8. črc 2020

Ahoj holky,objednáváme místo klasického deskového monitoru dechu tento náramek. Mate někdo zkušenost?
Děkuji

locksey
26. črc 2020

Ahoj, chtěla jsem se přeptat, jak jste spokojení s tím náramkem? Funguje dobře? Přemýšlíme o koupi a nemůžeme se rozhodnout..
Děkuji za info.

adela1399
autor
26. črc 2020

@locksey Ahoj, mám termín za 2 týdny,takže ještě odzkoušeno nemám...ale mám ho doma koupený,jsem na to dost zvědavá...

lunalageila
14. led 2021

@adela1399 ahoj 🙂. Mohla bych te poprosit o malou recenzi toho náramku? 🙏🙏zvazujeme koupi. Děkuji

adela1399
autor
15. led 2021

@lunalageila Ahoj,upřímně asi každý podle sebe,ale já jsem bohužel spokojená nebyla...náramek byl i na novorozeně velký a tím pádem vypadával hodně kontakt a i aplikace hlásila díky tomu falešné poplachy...za mně určitě ne...já jsem byla proti celou dobu ale otec malé to prostě chtel. Já jsě pak nakonec pořídila klasickou podložku a nedám na ni dopustit. Nevím jak na větší mimi ale za mně fakt ne. Navíc mi to přijde jak kdybych měla malou očipovanou a i jí to nejspíš nebylo prijemny...nedovedu si to na sobě představit že mám nějaký náramek...určitě využití do auta do kočárku super ale za mně fakt podložka.😊

lunalageila
15. led 2021

@adela1399 moc děkuji za recenzi. Meli jsme na první owlet smart sock a v postýlce babysense a asi to teda uděláme stejně. Děkuji

adela1399
autor
15. led 2021

@lunalageila Já nedám dopustit na Nanny podložku...🙂měla i sestra a spokojena...nikdy se nestalo že by hlásila falešný poplach

lunalageila
15. led 2021

@adela1399 no my už babysense dávno prodali a na nany čtu zatím dámou chvalu ;)

adela1399
autor
15. led 2021

@lunalageila Jj jsou na trhu už delší dobu a fakt same dobré zkušenosti...dokonce i u Apolináře je používají 🙂

llenka_li
10. říj 2021

@lunalageila mužu se prosím zeptat, kde jste owlet sock koupila? Bude to pořad asi nejlepší varianta, pokud dítě nespí ve své postýlce, ale například s námi nebo v kočárku..

locksey
11. říj 2021

Ahoj, u nás asi takto:
+ dá se použít kdekoliv a kdykoliv
+ hlídá i přehřátí dítěte (měla jsem tendence malou oblékat tepleji než bylo třeba)
+ super pomocník při nemoci - upozorní na zvýšení nebo pokles teploty, aniž by člověk otravoval dítě teploměrem
+ data se v aplikaci uchovávají, víte tedy, že se něco děje, pokud se hodnoty náhle změní (v případě potřeby je můžete ukázat i lékaři)
+ nemusí se vypínat při manipulaci s dítětem (snazší přebalování a kojení, když jsme měli klasickou dečku, zapomínala jsem jí při zvednutí dítěte z postýlky vypnout a noční alarmy spolehlivě budily široké okolí)
- musí se nabíjet v podstatě každý den
- náramek se od mého telefonu často odpojoval (nevím, zda to bylo typem telefonu nebo náramkem, ale zaregistrovala jsem toto i v zahraničních recenzích)
- malý dosah (telefon jsem musela nechávat blíže ložnici, do obýváku signál nedosáhl)
- dítě se naučilo brzy náramek samo sundavat - suchý zip nebyl dostatečně pevný, protože denní používání jej brzy dost zničilo (vydržel asi do půl roku)

Abych to shrnula, je to super pomocník do kočáru, autosedačky nebo kamkoliv mimo dětskou postýlku, perfektní při nemoci dítěte. Dnes bych asi volila dečku do postýlky a náramek pro všechny ostatní příležitosti..🙂

lelikat
5. kvě 2022

@lunalageila Dobrý den, můžu se zeptat, zda Owlet funguje i v kočárku venku? Nebo to musí být pořád poblíž té stanice? Děkuji

lelikat
5. kvě 2022

@llenka_li Dobrý den, můžu se zeptat, zda Owlet funguje i v kočárku venku? Nebo to musí být pořád poblíž té stanice? Děkuji

lunalageila
7. kvě 2022

@lelikat u stanice a taky na Wi-Fi ..takže doma a na zahradě ..na vycházce nikoli

malavendy007
12. kvě 2022

@lelikat zdravím, my používáme na vycházky powerbanku pro nabíjení základny a připojíme ji přes hotspot z mobilu, takhle taky funguje 😉

iiiiveta
18. čer 2022

@malavendy007
Ahoj, mám taky owlet ponožku ale nejde mi to napojit na WiFi přes tu aplikaci, můžeš mi prosím poradit?

adela1399
autor
16. črc 2022

@iiiiveta Ahoj,omlouvám se už tu moc nebývám…a asi ti neporadím,už si to nepamatuju🙈

nickie3
6. zář 2023

@malavendy007 prosím na jaké powerbance? Máme dvě powerbanky ale vždy se po chvíli vypnou :(