Ahoj,
existuje prosím nějaká levnější značka, která vyrábí slušné kalhotkové pleny použitelné pro batole?
Lákujeme pouze krátce, zatím hledáme co nám bude vyhovovat, super jsou jednovelikostní Anavy, ale ty ceny... 😖
Mě vyhovuje nejvíc asi Petit Lulu, mám ještě Bamboolik, Unuo a T-Tomi.
BAzar skýtá mnoho super cen u super značek. Nejen tady na koniku ale i aukro a podobné. A na fleru to mamči šíjí taky celkem levně,na mb třeba wesz, na bazárku branakdetem,na sijemdetem si můžeš koupit předstříhanou a ušít si ji
Nejlevnější jsou čtvercovky a k nim svrchňáčky. Jestli jde o cenu. Jestli i o pohodlí tak koukni na bazárky a pak si najdi recenzi na danou značku. Nevím jestli máš hubené ditko nebo cvalíka.
Nám první nosil krásné plénečky ještě v roce a půl ve dvou letech a ten druhý má teď rok a nevejde se do žádných ani do těch co jsou pro cca 15i kilové děti. Je prostě tlusťoch 😀
Oblíbená značka je pro mě toots bots, francouzské petit lulu, kapsovky od wesz nebo bum genius, svrchňáčky thirsties
Asi nejvíce nám vyhovují aio pleny (vše v jednom - jednovelikostní), a nejlevnější jsem našla na webu www.navjetvi.cz. Měli docela dost velký výběr vzorů a cena byla taky nejnižší co jsem našla.
Baby Lucy, Tots Bots, Unuo - nejlevněji samozřejmě na bazaru, ale i nové jsou levnější, než Anavy 🙂
příští týden budu inzerovat Bamboolik - sady z plenek, druhá jakost.
majab, unuo, petit lulu, katyv baby 😉