Lehátko/sedátko pro miminko. S jakým jste spokojené?

lastovenka
28. črc 2019

Ahoj holky, prosím poradíte jaké lehátko/sedátko pro 3 měs miminko vybrat? Potřebuju něco, do čeho si jí na chvíli během třeba vaření nebo sprchování posadím a miminko z toho na mě pěkně vidělo.......... Četla jsem že nejlepší jsou nějaká rovná lehátka, kde se dítěti nekřiví záda, ale nic víc o o tom nevim.... Jaké máte doma vy a jste spokojené? děkuju moc!

cuuza
28. črc 2019

Není lepší koupit rovnou jídelní židličku, která je polohovací? My měli Peg perego, je k ní i hrazdička na hraní, takže na sprchu a rychle vaření ideální

lastovenka
autor
28. črc 2019

@cuuza To je dobrý nápad!

6miska4
28. črc 2019

Taky můžu doporučit polohovatelnou jídelní židličku, využijete ji déle než lehátko. Máme Peg perego prima pappa zero 3. 🙂

astyna88
28. črc 2019

Já jsem měla pro syna lehátko úplně obyč s hrazdičkou. Vozila jsem ji i do dětských heren, když starší začal být víc sociální. Ale využití fakt krátké, ono to mělo nosnost nějakých 8 kg, což v půlroce už měl i víc, navíc jak se dítě otáčí, tak už ho tam dávat nemůžeš...

michaelllas
28. črc 2019

Koupila jsem rovnou jídelní židličku, která jde do lehu: Malý tam byl od 3 měsíců. Máme Chico Poly Magic a spokojenost židlička je stabilní, dobře omyvatelná,byla k ní i hrazdička...

lastovenka
autor
28. črc 2019

holky tak pujdu asi do tý peg perego..... 🙂 snad splní účel 🙂

lastovenka
autor
28. črc 2019

@cuuza Prosím Tě do jaké výšku lze nastavit ten sedák? V jaký výšce max. může sedět? děkuju

cuuza
28. črc 2019

@lastovenka Já už ji nemám, ale polohovat to šlo fakt hodně, jak sed/leh tak celková výška.
@6miska4 nemůžeš poradit?

6miska4
28. črc 2019

@lastovenka
@cuuza
Teď jsem to změřila.. maximální výška začíná v cca 61cm 🙂 My jí dávali níž jenom párkrát. Teď jsou dceři 2r a stále jí používáme.. Dostali jsme jí v jejích 5měsících a byla tam vždy, když jsem se sprchovala, někdy když jsem vařila a pak samozřejmě na příjemný od 6m 🙂