Lehátko pro miminko. Jaké vybrat? S melodií nebo jen s vibracemi?

petra324
10. říj 2019

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jakou máte zkušenost s lehatkem s melodii nebo stačí jen s vibracemi.?Slyšela jsem se ze kolikrát se ty melodie nedají poslouchat.Dekuji za Vaše zkušenosti...

martiniquest
10. říj 2019

Melodie se ti za chvilku zprotivi a vibrace mi pripadaji naprosto k nicemu. Zkousela jsem to na vice detech a bud se na to netvarily a nebo byly vylozene nespokojene. Lehatko mame drahe s vice funkcemi a vyuzilibjsme jen obycejne houpani/staticke lehatko.

ah1234
10. říj 2019

Vibracie sme nevyuzili, ano melodie sa sprotivili ale obcas na maleho zabrali 🙂 mali sme tiny love - vybracie sme nepouzili, ale melodiu ano, lebo malemu tu aj preblikavalo a to ho okolo tych 2.5-4 mesiacov fakt bavilo.

kafr
10. říj 2019

Melodie ok, vybrace jsme nepoužili. Ale doporučuji melodii poslechnout před koupí. U babičky jsme měli lehátko, které když začalo hrát, měla jsem chuť hodit ho oknem! Strašně upištený zvuk 😫 ještě teď mi zní v uších! A to byly oboje FP

luca293
11. říj 2019

Koupila bych max s vibracemi, máme jen s vibracemi, pustili jsme je párkrát, občas se to malýmu líbí 🙂. Ségra má s melodiemi a jsou strašný tak je ani nepouští 😀.

astyna88
18. říj 2019

Ani jedno neni pro dite dobry,ja mam obyc z bazaru a nelituju. Lehatko jsem mela v kuchyni nebo v predsini,navesila jsem na to vselijake sarapaticky a dite se zabavi. A stalo jen asi dve stovky.