Lehátka Nuna leaf. Máte zkušenost?

barunkastastna
5. led 2020

Ahoj holky, mate zkušenosti s touto značkou? Popřípadě pokud ano, vybraly byste si raději radu Curv nebo Grow? Přijde mi, ze curv se hýbe pomaleji, ale grow je polohovatelný. 🤷‍♀️

mariegroth
5. led 2020

Od Nuna mame autosedacku pro mimi. A spokojenost. Nemuzu komentovat lehatko, ale jeden z duvodu proc mame Nuna Pipa autosedacku je ten, ze ta znacka je skvele testovana.

gingerbread
5. led 2020

@barunkastastna Ahoj,my máme lehátko Nuna curv,zidlicku Zaaz,cestovní postylku a kočárek Nuna mixx 2019...Takže to asi mluví za vše...:D je to super značka,všechno je kvalitní a nám naprosto vyhovuje 🙂 Jinak Curv máme pro to,že k němu jde přidat pohon a lehátko se stále houpe podle nastavené rychlosti ..což s naší holčičkou jinak nešlo,neusnula pokud nebyla nepřetržitě v "pohybu" .

barunkastastna
autor
5. led 2020

@gingerbread Tak ty jsi přímo milovníci Nuna🙂) a znáš důvod, proč k tomu lehátku grow není ten houpací modul?

gingerbread
6. led 2020

@barunkastastna jojo :D hlavně manželovi se jejich věci líbily a ta jejich postylka/ohradka byla skvělá,tak jsme poridily další věci...Nevim,proc se rozhodlo,že to půjde jen ke starší verzi,ale nakonec polohovani jsme ani nepotřebovali,stačí polštářek- takhle jsem ze začátku krmila malou,než seděla a mohla jsem ji dát do zidlicky... libi se nam,ze se jejich vyrobky daji pouzit i pozdeji - lehátko je pak jako kresilko pro větší děti a navíc až budeme mit druhý mimco,nebudu mitvsrach,že by větší dítě lehátko s miminkem třeba převrátilo...

jirovapa
13. led 2020

@barunkastastna mám lehátko Nuna leaf grow a jsem moc spokojená. Pohyb lehátka je bez baterie nebo elektriky, funguje jenom s pomocí kinetiky. Lehátko používají dcery 2 roky a 2 měsíce a druhá 3 měsíce 🙂. Také mám kočárek Nuna Demi grow jako dvojkočárek, hluboká a sportovní verze a super.