Ahoj chtěla jsem se zeptat, jaké používáte lehátko do vaničky? A máte některá zkušenost s tímto? (viz foto)
Co jsem u kamarádek koupala miminka tak jsem u nikoho nepoužívala žádné lehátko pro miminko je nejlepší kontakt s maminkou aby se cítilo i při koupání v bezpečí 😉
Taky jsme žádné lehátko nepoužívali. Zprvu jsme měli půjčenou vaničku kde už to lehátko bylo přímo součástí tvaru vaničky, ale dcera se nemohla vrtět dle libosti. Nakonec jsme vytáhli z půdy starou vaničku ještě po mě!
Měli jsme 2 lehátka a stejně jsme je nakonec nevyuzivali.. Pro mě bylo pohodlnější ho držet v ruce...
Ze začátku jsem miminko držela a potom jsem měla pěnové do sedu a pak už nebylo potřeba.
@lusik1y ja nedam dopustit na molitanoveho medvidka-nasaje teplou vodu a miminku pak neni zima
@kacenka.pospi taky jsme pouzivali a super. Dostali jsme i plastove lehatko, ale na to bylo treba moc vody do vany, aby melo miminko ponorene telicko ve vode.
klasické látkové nebo nic
Ségra koupala na takovém tom látkovém a když jsem koupala segry děti ja, tak jsem nepotřebovala nic, spíš me to tam překáželo. U svých dětí jsem si už v porodnici vyzkoušela, že nic nepotřebuji. Kamarádka si pochvalovala koupací kyblík a mě nejvíc vyhovoval box z ikea, kam se u druhého mimča vešel i bracha.
Ze začátku jsem koupala malou v ruce a když už začala "težknout" 😁, pořídila jsem nejdřív pěnové (to bylo naprd) a nakonec klasické látkové a to bylo nejlepší 👍
@kacenka.pospi Je dobré, my ho ale používali až ve velké vaně, aby se nebouchal a jako protiskluz.
@jitule_hrachule tím boxem asi nemyslíš tu jejich pidi vaničku, že? Tam se mi malá nevešla už ve 3 m 😂 a to je prcek po mě!
Na první sem měla látkový , a teď na druhý sem ho taky objednávala - za málo penez hodně muziky a hlavně i ho vyperu v pračče když je třeba a dítě v něm neklouže ....
@kafr nene vanička mi přišla zbytečná a box jsem později využila na lego a na pozdější dobu jsem měla takovou zabranu, která držela vodu jen na půlce vany 😂
Nepoužívala jsem žádné lehátko, oba kluky jsem koupala nejdřív v umyvadlu, potom ve vanicce.
Zkusila jsem látkové lehátko, vadilo mi, že se mi špatně umyvaly zádíčka...
@2hanah ano, malou vanicku jsem ani nekupovala, rovnou do velke
u syna jsem měla pěnové le používali jsme jen chvilku .... u dcery už jsem ani nekupovala - je mi příjemnější držet miminko na ruce - i malé je to příjemnější že se jí dotýkám
@lusik1y Toto neznam, ale prvni 2deti jsem koupala na latkovem. K narozeni tretiho jsem dostala penove a to jsem ani nevyuzila, myslela jsem si, ze budu koupat v ruce. No nedopadlo to. Dcera koupani nesnasela. Kdyz ji byl mesic, tak jsem si neco udelala s rukou a bala jsem se, ze ji neudrzim, tak jsem dala latkove. Ten den si koupani uzila, byla bez breku, takze uz jsem ji jen davala na lehatko. Jenom mi z nej klouze, tak nekolikrat behem koupele ji musim dat vys.
Jinak se mi nyni rozbila vanicka, tak ji davam do velke vany a zase na lehatku.
Ono kazde dite je jine, takze co vyhovuje jednomu, nevyhovuje druhemu. Proste vyzkouset. Treba i ted u tretiho me prekvapilo, ze dite spi v noci na brise nebo na boku, ze po umelem mleku ji neboli bricho, ze nemusim pouzivat Sub simplex, ze v 5tydnech nemohla otocit hlavou a musela jsem chodit s ni rehabilitaci. Nyni v 5ti mesicich ma mensi vahu nez predchozi deti, ale je daleko vetsi.
Takže jde o to, to vyzkoušet...
Všem moc děkuji za odpovědi, rady a názory. 😊💖
Obyčejné latkové
Žádné a nevidím důvod. Další krám domů. 🤷
Měli jsme plastove i penove a plastove jsme nakonec pouzivali vic. To penove mame doted na pracce a malou na nem po koupani susim a mazu kremem. S tim na obrazku zkusenost nemam, ale nema moc sklon. Nam vyhovovalo to plastove, ze je sklopene, tak mela mala vzdy hlavicku vic nad vodou.