Ahoj holky, vůbec se v tom nevyznám i přesto, že jsme zkoukla spousty videí. Určitě bych chtěla látkovky jak z finančních důvodů, tak i ekologických. Nejvíce se mi zamlouvají látkovky kde je vše v jednom ikdyž cena nic moc. Má někdo celou výbavičku od anavy aio nebo od petit lulu sio a jak jste spokojené? V mém okolí nikdo látkovky nepoužívá, takže ani neporadí a takhle je to těžké co by mi vyhovovalo..
AIO se moc nedoporučuje na celou výbavu, spíš tak na rychle přebalení u doktora apod.,nemají až takovou savost a dlouho schnou. Já jsem měla výbavu pro prvního z kalhotového a svrchních PUL kalhotek. Měla jsem UNUO a Katyvbaby. Já syna latkovala od 5ti měsíců. To mu byly dobré už jednovelikostni pleny. druhého jsem zkoušela od miminka,ale on mi v tom děsně jecel,tak jsem to vzdala. Toho jsem latkovala pomocí čtverců nejdříve. Jinak já osobně jsem měla na zkoušku petit luku, Bamboolik, ale nejvíc mi sedly ty Katyvbaby, jsounsuper,české a o dost levnejsi
Za mě určitě jednovelikostní od Petit Lulu. můžete je používat od narození do konce plenkového období. Nyní je po celý květen sleva na petitky právě 10 % a to na e-shopu https://www.minibaby.cz/ tak určitě mrkněte 🙂.
@sovickova13 ahoj, já jsem na zkoušku all in one zkusila a nebyla jsem vůbec spokojená malá se hnula a proteklo to. Takže já používám klasické čtverce a jsem absolutně spokojená. Hlavně čtverce rychle schnou a malá mi v tom vydrží i 4 hodiny používám Fleece separační plenku. Jestli ale chceš all in nekupuj celou sadu nejlepší je koupit od každé značky na zkoušku a uvidíš jak to dítěti sedne