Látkovky Anavy, Petit Lulu, jak jste spokojené?

sovickova13
27. pro 2016

Ahoj holky, vůbec se v tom nevyznám i přesto, že jsme zkoukla spousty videí. Určitě bych chtěla látkovky jak z finančních důvodů, tak i ekologických. Nejvíce se mi zamlouvají látkovky kde je vše v jednom ikdyž cena nic moc. Má někdo celou výbavičku od anavy aio nebo od petit lulu sio a jak jste spokojené? V mém okolí nikdo látkovky nepoužívá, takže ani neporadí a takhle je to těžké co by mi vyhovovalo..

monikagurthova
27. pro 2016

@sovickova13 ahoj, já jsem na zkoušku all in one zkusila a nebyla jsem vůbec spokojená malá se hnula a proteklo to. Takže já používám klasické čtverce a jsem absolutně spokojená. Hlavně čtverce rychle schnou a malá mi v tom vydrží i 4 hodiny používám Fleece separační plenku. Jestli ale chceš all in nekupuj celou sadu nejlepší je koupit od každé značky na zkoušku a uvidíš jak to dítěti sedne

almara2
27. pro 2016

AIO se moc nedoporučuje na celou výbavu, spíš tak na rychle přebalení u doktora apod.,nemají až takovou savost a dlouho schnou. Já jsem měla výbavu pro prvního z kalhotového a svrchních PUL kalhotek. Měla jsem UNUO a Katyvbaby. Já syna latkovala od 5ti měsíců. To mu byly dobré už jednovelikostni pleny. druhého jsem zkoušela od miminka,ale on mi v tom děsně jecel,tak jsem to vzdala. Toho jsem latkovala pomocí čtverců nejdříve. Jinak já osobně jsem měla na zkoušku petit luku, Bamboolik, ale nejvíc mi sedly ty Katyvbaby, jsounsuper,české a o dost levnejsi

ivule21
9. kvě 2017
Uživatel ivule21 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ivule21.

Za mě určitě jednovelikostní od Petit Lulu. můžete je používat od narození do konce plenkového období. Nyní je po celý květen sleva na petitky právě 10 % a to na e-shopu https://www.minibaby.cz/ tak určitě mrkněte 🙂.