Zdravím, chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s látkovými plenkami Bobánek. Vybírám mezi Bobánkem a Bamboolikem, uvítám každou zkušenost s těmito plínkami.
-------
Mamičky z Modrého koníka testovali pro vás látkové pleny Bobánek: https://www.modrykonik.cz/forum/modry-konik-testuje/vase-zkusenosti-s-plenami-bobanek-2/
@eliska2002 Prodávají se testovací sady, nebo např. Brána k dětem dělá i kurzy/posezení k látkovkám, kde je možné si vše prohlédnout, poptat se tzv. látkových poradkyň. Já mám od Bambooliku plenky na noc a byla jsem spokojená, ale každému mimču a rodičům může padnout něco jiného...
Mám Bamboolika AIO a je super, Anavy a Petit Lulu jsou velké, Tots Bots je super savá a perfektní, čekám na balíček Bamboolik SIO systém.
Tak jsem nakonec vybrala Bamboolika AI2 systém a pak si koupím i pár od Bobánka.
@eliska2002 taky jsem to nakonec tak udelala. Koupila standardni AI2 sadu, vzala dvoje AIO a neco koupim od bobanka. Mam doma jeste SIO od PetitLulu, ale to mi mioc nevyhovuje. Jak jste spokojena s vyberem?
@radka143 a ako to prosim dopadlo? Mne sa ten Bobanek velmi paci ale nechcem kupit hned vela a potom lutovat. A pouzivali ste od narodenia? Pisu, ze tak ok 4-5 kil.
taky by mě zajímaly zkušenosti s plenkami bobánek, máme v plánu je pořídit v co nejbližší době 🙂
Ahoj, Bobánka používáme spolu s dalšími značkami a jsme spokojení. Rozhodně je lepší mít více druhů. Zkus se podívat na blog: Skvělamama.blogspot.com, tam je Bobánek vyfocený a ohodnocený spolu s dalšími plenkami😉
Tak u nás to dopadlo s Bobánkem velice špatně. Koupila jsem akční 5+1 a už jsem stihla i reklamovat. Bohužel po velmi nemilé výměně slov, mi zpět poslali zamítnutou reklamaci. A Bobanek se nám jen slunní ve skříni. Za nás dost drahá čína
@radka143 a co Vam prosim konkretne vadilo? pretekal?
@pavla123456789 kupili ste nakoniec Bobanka alebo nie? 🙂
@jelly_fish bobanky mame doma,uz latkujeme 🙂 ty novorozenecke nam moc nesedi,ty budu prodavat,ale jinak zbytek parada 🙂
@pavla123456789 super 🙂 novorodenecke nebudem kupovat..asi pockam na jednorazovych, kym nebude mat tych 5kg. Kolko ste vzali kusov? 15? 20?
Milá Pavlo, pro začátek asi stačí i těch 10 kusů a pak uvidíš. Třeba pak zkus ještě i jiné značky, každé období je jiné a někdy potřebuješ hodně savé, např. kalhotovku od Gaga pleny (kdybys chtěla mám na celý sortiment v srpnu slevu několik procent, stačí napsat 🙂 ). Rozhodně si ale kup i separační plenky, ušetříš si hodně nečistot.
Přidám svou zkušenost. Látkuji už druhé dítě a teď jsem plenky Bobánek koupila. Mám jich cca 5 a musím říct, že jsem s nima spokojená. Když je mám vyprané tak buď dávám ty nebo Ellas house. Možná jsem narazila na dobré kusy, ale zatím mi neprotekly. Takže já bych je doporučila.
@jelly_fish ani nemusíš čekat až bude mít těch 5 kilo, malá měla 3 a když to zmenšíš pomocí patentek,tak je to v pohodě. pravda, že někdy to proteče když malá hodně čůrá, ale jinak jsou v pohodě. a ty separačky taky doporučuji. jinak kusů mám cca 16
@pavla123456789 super 🙂 dakujem..separacky kupim urcite, s tym pocitam. Uvidime, aky bude maly velky, ked sa narodi. Kupim teda tu skusobnu sadu 5 kusov hned a uvidime, ako to pojde. Kupovala si prosim aj ine znacky na skusku? Ospravedlnujem sa za tolko otazok 🙂
Ano,zkousela jsem Gaga's pleny-maji siroky sortiment i pro nelatkujici maminky a nejsavejsi nocni pleny,pak Petit lulu a Katyv baby-super pro vetsi miminka. Mrkni na blog skvelamama.blogspot.cz kde jsou AIO popsane😉
@eliska2002 Doporučuji koupit od každé značky na vyzkoušení. A po té dokoupit co bude sedět. 🙂