Ahoj,chci se zeptat,jaké kupujete pleny z číny.Dneska mi paní ukazovala kapsové pkeny,a že vyjdou na 120Kč,jen jsem se nezeptala na značku.Říkala,že je s nimi spokojená. DÍKY
Já když jsem chtěla látkování jen ze začátku vyzkoušet a ještě o tom nic nevěděla, tak jsem si koupila na bazaru kapsovky a až pak jsem zjistila, že to je značka Alvababy (aliexpress). No používám je do teď a v pohodě. Dávám do nich hlavně normálně složenou čtvercovku. Nemají dvojité gumičky kolem stehýnek, tak dokud měl řídkou stolici, tak občas něco proteklo, ale to se stane i u pampersky. Já bych se jich nebála🙂
Pouzivam kapsovky - do nich poskladam ctverec s vkladackou (ctverec = normal cz klasika, vkladacky taky ali/ebay) a parada uz 18mesicu 😉 a rozhodne pokracujem..
@konekokira Tak vzhledem k tomu,že dneska je většina zboží z číny,tak strach nemám.I značkové zboží se tam šíje.
@daika A jakou máš značku těch kapsovek?
Pleny z číny jsme používali 2 roky a pořád drží. Naproti tomu haipadaipa, co jsem měla měly po roce povolené gumky s hrubé jako rejžák,šly z domu. Dnes je z číny tolik věcí, kolikrát je běžně nosíme a užíváme,ani to nevíme...
Mám výbavičku jak z českých značek - Bamboolik, Anavy, Petit Lulu, tak i jiných - Baby Lucy, Tots bots a další a zkusila jsem si z Ali objednat kapsovky. První takové jednobarevné no name s patentky, stály kolem 20Kč. Ty jsou naprosto tragické. Patentky nedrží, takže nejdou zapnout, mají jen obyčejné gumičky kolem nožiček, netěsní a protékají. Takže vyhozené peníze....no a pak mám ještě jedny, ty byly dražší (tuším kolem 80Kč), a ty jsou velmi dobré! Mají dvě gumičky, krásně sedí, neprotékají a vydrží i praní na 60. Spíš mě štve, že vydrží mnohem více než třeba AIO od Bamboolik, ty se mi už po 8 měsících používání začínají párat, rozjíždí se tvar a PUL začíná protékat. (a to stojí kolem 500!). Takže za mě plenky z Ali ano, ale nekupovat ty nejlevnější, stojí za prd. Slyšela jsem chválu na značku Happy Flute a Little Bloom (možná to bylo Sweet Bloom, teď nevím) 🙂
@michalka147 Já tedy kupuji výhradně české pleny 🙂
@michalka147 bohuzel nemam tuseni, co je to za znacku - zadna na nich neni ☹ ale jsou to takove ty hezke vzory (s opicakama, kvitkama, srdickama a tak) myslim, ze staly kolem tech 80Kc, v nazvu nejak "bloom" byl, to si vybavuju, ale to je tak vsechno)
Ahoj když jsem cekala mimi tak jsem si z ali koupila po vzorku od různých plen a na srovnání asi tři různé plenky tady z bazarku. Ty bazarkove mi přišly na to ze paní psaly že jsou zanovní s málo používané tak byly jak struhadlo. Některé i po sušičce. Ty nové z činy jsem prala vícekrát at vim co vydrží a některé zklamání ( jak už psala tady výše kolegyňka ty ultra levné po dolaru) ale ty drazsí jsou OK a našla jsem si tam vyloženě favorita. Tady di chci koupit Popolini, ale už rozhodně NOVÉ a ctvercovky, ale AIO si dokoupim ty JINO baby od tama. Stoji 10$ poštovny zdarma a je to vytuněná plína s PUL a uvnitř bambus frontě a vkladacky taky bambus na cvočky
Prosím, můžete mi napsat, které ty plinky kupujete? Administrátor to zrušil, prosím poslat do SZ... Díky
ahoj holky, prosim vas o radu.. postupne som naobjednavala nejake plienky z ciny, zatial teda cela moja vybavicka pozostava len z nich, nechala som sa uniest. :D mam tam viac znaciek, jak ten little bloom, simfamily, ELF, happy flute.. vacsina z nich su teda kapsovky (asi 10), mam na ceste zopar AIO a dve cisto PUL svrchnaky. 4 z nich su novorodenecka velkost (2 kapsovky, 1 AIO, 1 vrchne), ostatne su one size. No a moja otazka - myslite, ze mi bude takato vybavicka zatial stacit? Vkladacky totiz nekupujem, mam ted asi 30ks stvorcov a kupila som aj nejake tie IKEA zinky, citala som ze to holky pouzivaju ako vkladacky. Zo zaciatku jak som to zacinala kupovat som sa v tom vobec neorientovala, ted mi pride ze som mozno nakupila trochu bez rozmyslania :D tak neviem, ci sa da tato vybava nejak rozumne kombinovat na novorodcenca.. je blbost pouzivat stvorce na novosklad a na to tu kapsovku? pripadne do kapsy este tu zinku namiesto vkladacky? predsa len sa trochu obavam davat tie materialy z ciny priamo na telo.. mozno hlupe otazky, snad ste pochopili..
To bych si teda netroufala...