Látkové pleny na noc

verunka_b
10. říj 2017

Zdravím všechny mámy, co používají latkovky 🙂 syn ma 7 m a nosklad na noc mu uz nestačí, cura jak divy :D chtěla bych prosím poradit co na noc, at nemusím prbalovat, uz se chci někdy i vyspat 🙂 děkuji předem za rady!

verunka_b
autor
10. říj 2017

Jo zapomnela jsem napsat ze to jsou čtvercové látkové, ale asi to jde poznat 🙂

ev.ka
10. říj 2017

určitě je to kapacitou, obyč bavlněný čtverec moc nevydrží

doporučuji bambusové plenky, jsou 4x savější než bavlna

chocolady
10. říj 2017

Koupila jsem frote vkladacky, jsou pomerne tenke a save. Kdyz dam 2 a 1 ctvercovou, tak to pres noc maly (10m) neprocura. Rano to je sice vetsinou nasakle durch, ale neprotece to ven. (Koupila jsem na fleru, jedna vysla ca 35kc, s 12 si vystacim, pres den dam 2 ctverce. Bambusove jsou sice skvele, mekoucke a save ale porizovaci cena je vyssi..) 🙂

ev.ka
10. říj 2017

@chocolady tak jestli má chlapeček teď 10 m, a má to durch, myslíte, že Vám ve dvou letech vydrží celou noc neprovlhnot až na pyžámko?
(mluvíme o přebalování v noci, málokteré dítě to do dvou let stihne).

Na bazárku lze poměrně levně sehnat jak vkládačky, tak třeba kapsové plenky, které můžete postupně dovycpávat. A to včetně nepoužitých.

pořád je to levnější než kupovat jednoráz na noc až do dvou let.

chocolady
10. říj 2017

@ev.ka to mate pravdu, nehadam se, jenom jsem chtela poreferovat ze 2+1 vydrzi od 8 do 8 bez proteceni. 🙂
Uz jsem se poohlizela v bazaru, mam v merku par vicevrstvych plen, a v tomto s vami souhlasim, jednorazovky pekne lezou do penez 🙂 👍

ev.ka
10. říj 2017

@chocolady taky se nechci hádat, ale než investovat teď do froté bavlněných vkládaček a za půl roku přikupovat zase něco jiného, to je lepší rovnou ty bambusky

makky1310
10. říj 2017

@verunka_b davam draka a 2 obdelniky, ci-li 3 vrstvy, na to vlnaky. A staci nam to (syn 13m). Pokud by to nestacilo asi bych dokoupila bambusovou vlozku.

ev.ka
10. říj 2017

jinak firmy šijí přímo plenky, které se jmenuji "noční" 😉

monaluza
10. říj 2017

Kalhotkove plenky (pro nejvetsi ucuranky treba nocni Katyvbaby nebo Anavy) a navrch vlnene svrchni kalhotky (mozno i doma pletene ze 100% merina bez superwash upravy, navod a vlna na www.decida.cz), pouzivam uz rok a pul a funguje skvele!

verunka_b
autor
10. říj 2017

děkuji za rady 🙂 musím pohledat. potřebuji něco za málo peněz, hodně muziky 🙂