Látkové pleny. Kolik je jich třeba pořídit?

raffal12
3. čer 2020

Ahoj holky ,kolik je třeba pořídit látkových plen ? Čekáme první mmiminko tak vůbec netuším 😊😊😊😊

amazonkajanik
3. čer 2020

@raffal12 pleny potřebuješ na blinknuti,atd,nebo chceš latkovat? Tam je totiž velký rozdíl v počtu

raffal12
autor
3. čer 2020

Nene pleny budeme používat jednorázové 😊

malytlustyhroch
3. čer 2020

@raffal12 jestli chces jenom ctverce na odrihnuti, prikryti, k doktorce... to by teoreticky mohly stacit i 4 kusy, kdyz nebudes mit blinkaci dite. Ale dostala jsem ale asi 30 kusu, a za me to bylo na tyhle potreby akorat, a to prvni dite neblinkalo skoro nikdy, ale pouzivali jsme je na vsechno, pod hlavicku, na prikryti, na utirani, pozdeji jako bryndak...

raffal12
autor
3. čer 2020

@malytlustyhdoch děkuji moc 😊

vzkazyzuniverza
3. čer 2020

Na blinkaci deti, na obe jsem potrebovala minimalne 30 ks. 😉

martt
3. čer 2020

Ja jsem měla 20 normálních plin a pak 4 velké. A využila jsem je všechny

saarunka
3. čer 2020

@raffal12 já mám po ségře asi 35 plen😊

dobevacka
3. čer 2020

Já mám asi 40 ks plen a to nemam blikací mimčo. Snad jen 10 jich mám po bytě nebo na cesty - 2 v postýlce (jednu na šmudlaní a jednu pod hlavičku, když kojíme v posteli), další u hrací deky, jednu v autě, dvě v kočáru, tři v přebalovací tašce 🙊 Nemusím řešit jestli je musím prát nebo ne a natož se odhadlat žehlit. 🤷‍♀️

konidana
3. čer 2020

@dobevacka se 40 jsem v pohodě částečně latkovala ( ve vsedni dny doma, na vikendy jednorazovky) pak jsem tedy asi ještě 20 dokupovala.
@raffal12 na beznou potrebu by pro zacatek mohlo v pohode stačit 10ks

jana_zofie
3. čer 2020

@raffal12 at uz budes latkovat nebo ne, pracku a neco navic nez to uschne. Me se to nechce prat kdyz mam jen pul pracky. Kdyz jsem latkovala, tak jsem proste prala casteji, ted jedeme.chvili v jednorazovych tak je to mene casto. Ale jo, takovych 15 jich mam po byte, taskach, v kocarku... A jsou kazdou chvili mokry, mala je blinkaci.

jako_mala_holka
3. čer 2020

Mam nachystanych 20, urcite to bude stacit 🙂

dobevacka
3. čer 2020

@konidana jo to věřím. Ja jsem jich polovinu dostala a jak jsem psala - nemusim resit, kdy je vyprat 👍

inkheart
3. čer 2020

Já mám kolem 12 a stačí mi 🙂

vaseli16
19. čer 2020

Ja mam asi 30,nemusim řešit kdy prat, kdy zehlit... Vzdy mi to krasne vyjde...maly nebyl blinkaci.. Ted uz je pouzivam i jako brindak mimo jidlo, maly hrozne slinta a klasické slintacky nestačí