Ahoj holky ,kolik je třeba pořídit látkových plen ? Čekáme první mmiminko tak vůbec netuším 😊😊😊😊
Nene pleny budeme používat jednorázové 😊
@raffal12 jestli chces jenom ctverce na odrihnuti, prikryti, k doktorce... to by teoreticky mohly stacit i 4 kusy, kdyz nebudes mit blinkaci dite. Ale dostala jsem ale asi 30 kusu, a za me to bylo na tyhle potreby akorat, a to prvni dite neblinkalo skoro nikdy, ale pouzivali jsme je na vsechno, pod hlavicku, na prikryti, na utirani, pozdeji jako bryndak...
@malytlustyhdoch děkuji moc 😊
Na blinkaci deti, na obe jsem potrebovala minimalne 30 ks. 😉
Ja jsem měla 20 normálních plin a pak 4 velké. A využila jsem je všechny
Já mám asi 40 ks plen a to nemam blikací mimčo. Snad jen 10 jich mám po bytě nebo na cesty - 2 v postýlce (jednu na šmudlaní a jednu pod hlavičku, když kojíme v posteli), další u hrací deky, jednu v autě, dvě v kočáru, tři v přebalovací tašce 🙊 Nemusím řešit jestli je musím prát nebo ne a natož se odhadlat žehlit. 🤷♀️
@raffal12 at uz budes latkovat nebo ne, pracku a neco navic nez to uschne. Me se to nechce prat kdyz mam jen pul pracky. Kdyz jsem latkovala, tak jsem proste prala casteji, ted jedeme.chvili v jednorazovych tak je to mene casto. Ale jo, takovych 15 jich mam po byte, taskach, v kocarku... A jsou kazdou chvili mokry, mala je blinkaci.
Mam nachystanych 20, urcite to bude stacit 🙂
Já mám kolem 12 a stačí mi 🙂
Ja mam asi 30,nemusim řešit kdy prat, kdy zehlit... Vzdy mi to krasne vyjde...maly nebyl blinkaci.. Ted uz je pouzivam i jako brindak mimo jidlo, maly hrozne slinta a klasické slintacky nestačí
@raffal12 pleny potřebuješ na blinknuti,atd,nebo chceš latkovat? Tam je totiž velký rozdíl v počtu