Zajímalo by mě, kde nakupujete látkovky, hlavně mi jde o kamenné obchody. Mně se podařilo v krámě sehnat maximálně klasická čtvercovka, jinak nic 😒
Možná bysme tu mohly udělat i některým eshopům reklamu - jejich přístup, jednání, spolehlivost, naše spokojenost....
Ale stále doufám, že existují i kamenné obchody (zatím vím o Brně)
Sice jsem tam nebyla, ale Haipa-Daipa má kamenný obchod v Jílovém u Prahy. http://haipa-daipa.com/etc/kamenny-obchod-haipa...
Mamaja bude otevírat obchod v Opavě-Jaktaři.
jmisa - muzu se zeptat na jakem sidlisti bydlis? Jsem z Prahy, takze bych to mozna taky vyuzila. A jake eshopy tam maji vydejnu. Diky moc!
Sice s kamennýma obchodama neporadím, ale vím, že mezi ty nejlevnější internetové obchody patří brána a babako. Někde je levnější to jinde zas tamto 🙂 🙂 🙂 🙂 Hážu sem odkazy kdyby náhodou 🙂 :
http://babako.cz/
http://www.branakdetem.cz/
Co vím o kamenném obchodě u Prahy je ta haipa-daipa, co psala evinka.
Kajunko, na Spořilově. Jsou to latkovky.cz a pak v Toulcově dvoře (Pha 10) je ještě výdejna biomamma.cz.
slunatko.eu má taky kamenný obchod..tuším je to ve Zlíně u Tesca....ale do kamennýho chodím do Brna 😉
Koukám že se všechny obchody vyskytujou na východě ☹ Copak u nás na západě nebo jihu nic není? 🙄
kuk, ve Zlíně má kamenný obchod slune.eu a je to v centru v Prioru 😉 😉
já myslela taky to slune...to je vidět,že jsem dost mimo,se tak stydím...a přitom u nich nakupuju 😔
Holky, jsem papírovka, ale na l
éto jsem přemýšlela o látkových plenách
prosím o názor zkušených na Tots bots
Kód: 2118
z brának detem
děkuju. když tak písněte do IP
moooooc děkuju
soanpe, to patrí do trošku inej diskusie, spýtaj sa priamo na Látkové pleny II, tam majú holky veľmi veľa skúseností 🙂
mamlas, co vím, krteček by měl mít bambinomio plínky, ale jinak v Plzni seženeš max. libštátka a jinak nic, bohužel, západní čechy mají smůlu ☹
dík
Schnek - gratuluju k Matoušovi, máš doma tři krásný chlapy 😉 A děkuju, že jsi mě bohužel utvrdila v tom, že jsme na západě "zaostalí" 😠 U Krtečka jsem se jednou ptala, na ukázku neměli nic, ale klidně by mi pleny objednali (to ale umím přece sama). Kolikrát bych si radši i zaplatila víc, jen kdybych měla možnost si plenu napřed osahat a vybrat správnou velikost....
Koukám že se toto téma moc neujalo 😎 Tak si aspoň zasebatuju sama se sebou 😀
www.branakdetem.cz - neni co dodat, naprosta spokojenost
www.mamaja - taky skvělý, v den odeslani objednavky poslali SMS
www.zlaicko.cz - trochu delsi dodaci lhuta, aniz by dali vědět...
mamlas, kdybys chtěla vidět nějakou, co mám doma, klidně můžeš mrknout na naše 😉
Schnek - děkuju, zvážím nabídku, tak až někdy vyrazíme do Plzně, třeba zazvoníme u Vašich dveří 😀
Tak já opět nakoupila něco na Bráně k dětem(samozřejmě jsem nic nepotřebovala🙂)a musím pochválit rychlost....Ještě ten den mi to poslali a za dva dny-máme poštu dnes podáte,zítra dodáme-haha-to bylo doma.A jsou moc pěkný,už se těším na testování... 😵
HROMADNÁ OBJEDNÁVKA PLENKOVÝCH MATERIÁLŮ
Ahoj,
Budu si pro sebe objednávat bambusový flauš a froté z tohoto obchodu(přidejte 3w a tečku): schwangerschaft-geburt-baby.de/product_info.php?cPath=163&products_id=1314 Pokud by jste se chtěla některá přidat ke společné objednávce napište 🙂 - podrobnosti jsem napsala do mého inzerátu v bazaru, ať to tady nezahlcuji. 🙂
Já na mamaja.cz a něco v Německu, ale tenhle měsíc je nový eshop www.tuly-tuly.cz , kde mají hodně od IguLee, na které já stonám. A v červnu by měli mít kompletní nabídku, takže i MiniBuns, Sherpa, QuickDry. Paní mi psala, že snad kolem půlky.
ještě jsem se chtěla zeptat, jestli jste je někdo vezl třeba z USA nebo jiných koutů..
Celkem dobrá nabídka plen a příslušenství je možné sehnat v známém obchodu s dětským zbožím Špuntík:
http://www.spuntik.cz/prebalovani/plenky-a-pris...
No nabídka na špuntíku je jen malá. Samé rovné plenky a jen Bambino Mio a klasické čtverce. 😒 ( No snad gomanek není pan špuntík. 😕 )
Taky už jsem na špuntíka koukala a fakt jen BM a tak
Prej pan Špuntík 🙂 ... dyť mám krásných 176 cm, tak jakejpak špuntík? 🙂
Víte některá o nějakém kamennémm obchodě s plínama a dětským oblečením a potřebama v Ostravě?
pikitko, yup, vim posílám IP
A jeste ditezeskatulky.cz s osobnim odberem v Brne.
No spíš na netu. Mám výhodu, že u nás na sídlišti je výdejna jednoho shopu a o kousek dál dalšího, takže můžu vzít i jeden kousek a když pro to zajdu neplatím poštovný.