Látkové pleny - kde je pořídit?

veronastreetdog
23. únor 2019

Ahoj.Dobrý den.Rozhodla jsem se pořídit si látkové plenky,jenže si nemůžu vybrat od koho si je pořídím.Poradíte mi?Jaké máte zkušenosti a s jakou značkou?Bamboolik,Anavy,PetitLulu nebo Gaga's pleny nebo jiné?Děkuji Veronika

ludmirena
23. únor 2019

Za mne AIO Milovia nebo TotsBots

budouci_maminka
24. únor 2019

Záleží na typu postavy dítěte. Mě zas vyhovovalo nejvíc používat anavy a bamboolik. Petit lulu až na starší mimco, kolem 9m..

poah
Autor odpověď smazal
Zobraz
petronilkaa
24. únor 2019

Taky doporučuji od každého něco a až podle toho jak sedí, dítěti dokoupit. Každému sedí něco jiného. Já na bazaru koupila 1-2 ks a pak dokoupila cca v půl roce pár dalších.. Pak jsem si jich hodně ušila, protože to vyšlo levněji a navíc jsem si trochu i upravila střih podle těch oblíbených.. Ale do těch 3 měsíců jsou nejlepší čtvercovky s nějakou savou vkládačkou. Investovat do novorozeneckých se mi nechtělo, ale podědila jsem od kamarádky 3 ks na druhé dítě a ty byly pro malé mimi super.. Jen z nich brzo vyrostl.. Myslím nevydržely ani ty 3 měsíce.

poah
Autor odpověď smazal
Zobraz
veronastreetdog
autor
25. únor 2019

Děkuji Vám za odpovědi. 🙂 Už mám doma startovací sadu od Bobánka.Zkusím se tedy mrknout a optat v té skupince a uvidím.Ale asi máte pravdu s tím,koupit od každého něco a pak vyhovující dokoupit.

veronastreetdog
autor
25. únor 2019

@budouci_maminka taky mi přijde,z toho videa,že Petitlulu jsou spíš pro větší děti.Nám je teprve 5 měsíců.A Anavy a Bamboolik se mi líbí vzhledově,na manipulaci a hlavně jsou to české výrobky.

budouci_maminka
26. únor 2019

@veronastreetdog jojo mají pěkné vzory 🙂

budouci_maminka
26. únor 2019

@veronastreetdog na druhou stranu po roce začly protekat, na noční spaní už to v suchu nezvladly. pokud dcera nevypadala jak ferda mravenec tak byla procurana