Látkové pleny a jednorázovky, kolik jich koupit?

lucivalesova
19. zář 2016

Kolik latkovejch plen mam koupyt?Cekame prvni mimco tak jeste nevim ceho kolik.A jeste jeden dotaz na jednorazovky,mam kupovat dopredu vic baleni nebo je to zbytecne?

cukricek123
19. zář 2016

@lucivalesova Záleží jaké látkovky.. Čtverce nebo kalhotovky? Jinak jednorázovky budu kupovat asi na první měsíc.

lucivalesova
autor
19. zář 2016

Ctvercove,jen na ublinkavani.

cukricek123
19. zář 2016

@lucivalesova ahaa tak to nevím. 20? :D Já budu používat i jako plenky takže pouze na takové použití netuším kolik.

caverina
19. zář 2016

@lucivalesova ja bych to videla tak na deset....mozna i min...

lucivalesova
autor
19. zář 2016

To jsem rada 10 uz jich mam,jen jsou vsechny barevne

caverina
19. zář 2016

@lucivalesova a pak uvidis...kdyby chybelo tak dokoupis...je zbytecne kupovat vseho moc🙂

plachetnicka
19. zář 2016

@lucivalesova já jich měla před prvním dítětem asi 20ks bílých a 4 barevné (cestovní, návštěvní). Po pár týdnech jsem ještě 10ks bílých dokoupila a nakonec je využila na všechny děti. Měla jsem vždy 1-2 v tašce, kterou jsem tahala všude, pod hlavu do kočárku, pod hlavu v postýlce, na přebalováku, pár kousků na zahradě, pár u mamky...prostě abych nemusela řešit jestli jí mám nebo nemám, když jsem někam šla...druhá dcera a syn jí měli ještě na mazlení v postýlce...a první dcera byla hodně blinkací, to bylo pomalu co kojení to plenka, tak abych neprala každý den 😉

lucivalesova
autor
19. zář 2016

Dekuji za radu takze dokoupim 10 bilych a bude

magdanaty
20. zář 2016

Mne segra radila cca 20, ale jeji mimco hodne blinkalo atd... takze ja mam zatim 10 bilych a cca 5 obrazkovych, v pripade potreby dokoupim...no mozna jeste 5 bilych tesne pred porodem 🙂

andysek2512
20. zář 2016

@lucivalesova maly mi hodne ublinkava takže jich mám přes 30 a je to tsk akorát abych nemusela prat každou chvíli.
Jinak jednorazovek jsem měla vel 1 a 2 do zásoby🙂 a pak teda nějaký prodala ptz jsem toho měla fakt hodně😀 asi 8 balíku:-d