Kolik latkovejch plen mam koupyt?Cekame prvni mimco tak jeste nevim ceho kolik.A jeste jeden dotaz na jednorazovky,mam kupovat dopredu vic baleni nebo je to zbytecne?
Ctvercove,jen na ublinkavani.
@lucivalesova ahaa tak to nevím. 20? :D Já budu používat i jako plenky takže pouze na takové použití netuším kolik.
@lucivalesova ja bych to videla tak na deset....mozna i min...
To jsem rada 10 uz jich mam,jen jsou vsechny barevne
@lucivalesova a pak uvidis...kdyby chybelo tak dokoupis...je zbytecne kupovat vseho moc🙂
@lucivalesova já jich měla před prvním dítětem asi 20ks bílých a 4 barevné (cestovní, návštěvní). Po pár týdnech jsem ještě 10ks bílých dokoupila a nakonec je využila na všechny děti. Měla jsem vždy 1-2 v tašce, kterou jsem tahala všude, pod hlavu do kočárku, pod hlavu v postýlce, na přebalováku, pár kousků na zahradě, pár u mamky...prostě abych nemusela řešit jestli jí mám nebo nemám, když jsem někam šla...druhá dcera a syn jí měli ještě na mazlení v postýlce...a první dcera byla hodně blinkací, to bylo pomalu co kojení to plenka, tak abych neprala každý den 😉
Dekuji za radu takze dokoupim 10 bilych a bude
Mne segra radila cca 20, ale jeji mimco hodne blinkalo atd... takze ja mam zatim 10 bilych a cca 5 obrazkovych, v pripade potreby dokoupim...no mozna jeste 5 bilych tesne pred porodem 🙂
@lucivalesova maly mi hodne ublinkava takže jich mám přes 30 a je to tsk akorát abych nemusela prat každou chvíli.
Jinak jednorazovek jsem měla vel 1 a 2 do zásoby🙂 a pak teda nějaký prodala ptz jsem toho měla fakt hodně😀 asi 8 balíku:-d
@lucivalesova Záleží jaké látkovky.. Čtverce nebo kalhotovky? Jinak jednorázovky budu kupovat asi na první měsíc.