Ahojte,prosím o informaci. Malému jdou vrchní jedničky a teď po 10 měsících se začal opruzovat kolem bříška a nožiček. Přesně tam jak je na svrchnich pul kalhotkach flis. Prášek jsem neměnila. Měl to někdo prosím taky?děkuji za reakce
U zubů jsem mela opruzene 3 deti ze 4,bez ohledu na použité materiály. Flis mi taky jedno dítě nesneslo, ale to už od počátku. Vyměnila bych kalhotky za jiné bez flisu,aspoň na čas.
@sisina28 Mám,ale upřímně je to na servis krapet opruz, aspoň pro me. Částečně bezplenkujeme, tak mi je malej už neposira při každé příležitosti,ale dřív jsem porad zapirala v ruce od hovinek, pak lanolin...já mám zas jen jedny PUL s flisem, jinak mám Imse Vimse a Thirsties a něco Bambino Mio,vše bez flisu.
Jsou jen obsite bavlnou a lemovkou, aspoň ty co mám já. BM mam nějaké historické,ale Thirsties a IV jsou z predlonska. Jediné kalhotky obsite flisem jsem našla Bamboolik, mas tyhle?
@sisina28 Kamarádka se svým klukem , ale tomu tedy vadil kdykoliv, nejen u zubů. A moje se zas při zubech opruzovaly bez ohledu na materiál plínky.