Látkovací výbava do začátku

ygabinkay
8. bře 2016

Ahoj holky, látkovacích témat je tu habaděj, ale přece jen bych založila novou diskuzi ohledně nové výbavy. Čekám první mimčo, takže doma nemám vůbec nic. Z internetu už jsem si udělala trochu představu co bych chtěla používat, ale přece jen bych ještě radši ověřila od zkušenějších maminek..🙂 Ze začátku jsem si říkala, že budu používat novorozenecký sklad z klasických čtvercových plen + svrchní kalhotky. Bude mě čtvercových plen stačit 20 nebo je jich potřeba víc?. Svrchní kalhotky jsem si říkala, že bych měla 3, nejlíp například z plenek SIO Pop In, které bych později využila i jako klasické SIO. Podle zkušenosti se SIO bych pak dokoupila tyto, (např. 10kusů?) nebo pokud by nevyhovovaly tak klasické kapsové pleny (taky 10?) + vkládací vložky (např. 20?),
Přestože už se trochu orientuju v názvech a typech plen, tak jejich počet pro jedno mimčo je pro mě pořád záhadou. Děkuji za odpovědi a hlavně rady..🙂

adypro
9. bře 2016

Ahoj, zrovna jsem mrkla na Bránu k dětem a v dubnu budou mít týden opravdových plen a v rámci něho přednášky a konzultace zdarma. Tak záleží odkud jsi. A také prý slevy na pleny.
Myslím, že pokud bys používala ze začátku jen čtvercovky, tak 20 je málo, ale možná jsem jen často přebalovala. Také jsem začla na čtvercích s tím, že to jen vyzkouším zda to jde. Ale pak jsem zjistila, že látkovat půjde, přikoupila vícevrstvé, ty se mi dost osvědčily a pak i nějaké AIO a teď máme Popolino. A doufám, že už je brzy dcera nebude potřebovat. Na začátek jsem měla tuším taky 3 svrchňáky a stačilo to.
Spíš bych toho moc nenakupovala předem, spíš si vyzkoušet, co ti a mimču bude sedět a pak dokoupit. A doporučuju bazar, jako těhotná jsem ještě nakoupila něco za plné ceny a pak už jen z druhé ruky a byla jsem vždy spokojená. Separačky doporučuju celulózové, spokojená jsem s Bezchemie - divný název, ale myslím, že to tak je.
Také záleží, jak budeš sušit, já nemám sušičku, takže pro jsem asi potřebovala víc plen.
Ať se daří a plenky slouží 🙂

butikova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
butikova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz