Kvalitní plenkové kalhotky pro velké batole

dc2015
21. led 2018

Prosím o radu a zkušenosti. Donedávna jsme používali Pampers pants 6. Byli jsme spokojení. Ale zjevně sem začali dodávat zboží pro východní trh, plenky šíleně smrdí a mají mnohem nižší gramáž. Cena stejná, kvalita šílená. Děkuji, již nechci. A tak sháním jiné podobné, ideálně na natahování, ne na zapínání. Máte někdo zkušenost? Našla jsem ještě že snad vyrábějí Babylove DM natahovací. Nebo mě napadá už jen kupovat v Německu. Nevíte někdo, jak moc se liší Babylove v ČR a v Německu? Pokud se tedy liší...

luj89
21. led 2018

Jestli se Babylove lisi v CR a v Nem. nevim, ale ja jsem s nimi spokojena (pouzivame jen na noc).

kamste
21. led 2018

I Dada plenky jsou moc fajn. Vyrábí i pantsy 6 (s nima zkušenost nemám, syn je nechtěl používat, měli jsme tedy jen klasický zapínací). Mají je i zde https://www.dadaplenky.cz/pantsy/ (vyrábí i vzorky, aby člověk nemusel kupovat celý balík).

tawiyelan
21. led 2018

Pleny DM se vyrábí jednotně v Polsku pro všechny. V Německu jsou jen levnější. Kalhotky DM jsou super, na noc stačí, neprotečou. Kalhotky v Německu prodává i Kaufland pod jejich značkou, ale nejsou tak kvalitni.