Koupili jsme monitor dechu Angelcare a už bych ráda koupila postýlku a matraci ať to máme připravené 🙂 Někde jsem ale četla, že pod nějakou matrací monitor dechu blbne. Jaké s tím máte zkušenosti? Uvažuji buď o koupi matrace kokos-molitan-kokos a nebo o molitanový matraci LUX od Scarlett... Kterou byste mi spíše doporučili?
Děkuju 🙂
Ahoj, my měli taky kokos - molitan - kokos a ani jeden planý poplach, dokonce jsme i motor měli na klasickém roštu, který byl v postýlce (ten žebříček) a taky žádný problém (měli jsme ale nanny a ne angelcare).
my to měli stejně jak píše mavanka, akorát monitor babysence II, také bez poplachu
Ahoj já mám úplně obyčejnou matraci. Monitor dechu jsem měla půjčený s porodnice. A ani jednou jsem s tím neměla problémy.
Měli jsme matraci kokos + pohanka a monitor dechu Angelcare fungoval bez problemu. Byl položen na roštu postýlky.
Měli jsme matraci kokos - pohanka a nanny fungovala naprosto skvěle, nebyl jediný problém. 😉 Byla položená přímo na roštu postýlky.
My máme kokosovou a v pohodě. Asi to dělá problém jen na nějaké hodně tlusté matraci.
měli jsme kokos molitan kokos a bez problémů, ale jinak bych už do této matrace nikdy nešla. Byla tvrdá a malej tam ležel jak na prkně. a neměla by být na šprušlích, měli jsme ji na překližce
Babysence - kokos - molitan - kokos a bez problémů
Mám dotaz na mamči ohledně výšky matrací. My uvažujeme o pohanka-molitan-kokos o tlouš´tce 9cm a máme monitor Nanny. Není ta matrace na něj moc tlustá?
Nety88 my měli kokos molitan kokos monitor nanny a nebyl nikdy problém jen jsme musela místo šprušní nechat uříznout děrovanou překlišku aby byl monitor na rovném né na šprušlích 😉 😉