Ahoj holky chtela jsem se zeptat jestli mate nektera zkusenost s timto kremem z dm?
Takze radeji ten v tube:D no porad premyslim co koupit jestli rybilku nebo sudocrem ale ted jsem videla v dm toto tak me to zaujalo🙂
S kosmetikou z DM nemám bohužel zkušenost - mám DM drogerii daleko a tak nakupuji u nás v lékárně. Tam mi lékárnice doporučila bepanthen a jsem tomu velmi ráda. Používám ho u obou dětí a velmi nám pomáhá. vždy, když jsem změnila značku, tak byl nějaký problém. S bepanthenem nikdy🙂
Já teda na opruzeninku, používám Aviril. Sudocrem malemu nevyhovuje slozenim a opruzeniny ma pak jeste vetsi. :(
Na druhou stranu, kdyz teda bolacky nema, tak pouzivam Bepanthen a s nim jsem moc spokojena. Kdzyz nejsem matka flakac, tak opruzeninu nema treba 4 mesice.. kdyz par dnu nemazu, tak je to hned..
@isousek Používala jsem Sudocrem a tento krém z DM, když se synovi udělala opruzenina (většinou to bylo při nějaké nemoci nebo při zavázdění příkrmů). Na běžné ošetření zadečku máme doma Bepanthen, který na rozdíl od zmiňovaných dvou krémů zadeček nevysušuje.
Tento jsem nepoužívala, protože mi kamarádka říkala, že se špatně roztírá. Do porodnice jsem jako dárek dostala bepanthen a u toho jsem i zůstala. Používáme ho stále, takže i u druhého miminka budu pokračovat 🙂
Babylove krém kulatý jsem koupila jednou a naposledy. Velmi špatně se roztírá a jak už bylo řečeno výše, s krémem v tubě se nedá srovnat. Na cesty používám Babylove v tubě a na doma mám Sudocream. Když se nám dcera oprudila, pomohl nám Bepanthen.
@isousek tenhle kulatý jsem koupila jen 1x (před 4 lety) a pak už nikdy 😝 Je to taková tuhá nepříjemná pasta, nedá se to pořádně roztírat (pokud to teda nezměnili). Nicméně mají i jiný, v tubě a ten je super, roztírá se krásně a hlavně je opravdu účinný, případná opruzenina do rána krásně zmizí, funguje stejně jak Welleda např. a cenová kategorie je úplně jiná.