Ahoj holky, nevím, jestli tohle téma tady již existuje... Pouze se chci zeptat maminek, které mají dětičky s citlivou pletí nebo ekzémem, jaký dávají na obličej krém na ven do chladného počasí? Malý má teď trošku vyrážku kolem pusinky a na tvářičkách, nevím, jestli to je po nějakém jídle nebo z chladu venku, používám na ven krém Altermed, ale nemám z něho moc dobrý pocit, přijde mi, jako kdyby mu tu pleť spíš zhoršoval. Poradíte, co používáte? Díky, Naďa
na atopickou pleť zkus se poradit v lékárně řada eucerin prý vhodná i pro kojence.já si teď koupila krém na ruce a super a to mám exémy a málo co snesu
weleda ochranny krem, velmi kvalitni i pro atopiky - neni nejlevnejsi, ale je to nejcistejsi detska kosmetika a to je pro me velmi dulezite!
Holky, a co na zimu, proti mrazu?
jé holky díky za tipy máme stejný rpoblém malý má suchej obličej z chladu 🙂
Ono na mraz je dobrej bud ten weleda nebo Astrid Batole Wind and weather i ten pouzivam, hlavne kdyz mrzne a sleha nas vitr do obliceje, je pekne roztiratelny a mastnoucky a za dobrou cenu.
do mrazu krém bez obsahu vody, to má třeba Nivea a opět moje oblíbená mast 😀
Holky, díky za typy 😉
kutcher- od Weledy se to jmenuje pouze ochranný krém? S Weledou jsem spokojená jak pro malého, tak i pro mě, takže bych ho možná zkusila 🙂
indulona modrá 😉
Holky, minulou zimu jsem měla krém od weledy na mráz. Mám ho celou dobu v ledničce, mohu ho dávat i tuhle zimu?
Od Karité Bambucké máslo
Bioderma, řada ABC, krém na zimu, je na citlivou suchou pokožku, hypoalergenní, jen je dražší...
nadad: weleda mesickovy ochranny balzam - a od Weledy teda kupuju i kremy pro dospele, strasne krasne vonej
berenika: spatny krem poznas tak ze zezloutne az zoranzovy a hlavne jestli se oddeluje cistej olej od te pasty, proste se oddeli mastne a nemastne slozky.
schwarzi
indulona modrá má , nebo aspon mívala, hodně vysoký obsah vody,takže do mrazu ne 😝
karité je bambucké máslo. levné a v bio kvalitě ho dělá saloos 😉
od těhu používám na tělo a ted na Sofinku jen obyč.glycerinovou promazávací mast se sluneč.olejem.je na recept za 30,- 😎
jsem už trapná,jak ji všude vnucuju,ale je super 😉 😀
mně ji doporučila obvodačka,když mě v těhu svědilo celý tělo a ona ji používá na svý děti atopiky