ahojda, v lednu se chystáme na pobyt na horách, jaká je nejlepší mast na omrzliny?zatím jsem viděla Niveu, proti chladu a větru, ale nevím, jestli je to určené do mrazu?díky 🙂
Bubchen(nevim,jak se to přesně píše)má taky dobrý krém do mrazu a proti větru,já používám HIPP,normální na obličej a tělo a zatim stačí.
pessy1,
Niveu jsme měli-píšou tam, že neobsahuje vodu, proto je ideální pro ochranu před větrem a chladem a že má ochranu proti UV záření. Ale chlad a mrazíky, to asi bude rozdíl...No každopádně i když používám pro Davídka kosmetiku od Nivei, tenhle krém nám nevyhovoval-během chvilky se mi po něm osypal, takže jsem si nechal od mudr. předepsat něco jiného a mám nějakou mastičku vyrobenou přímo v lékárně a je fajn.
my používáme Niveu a zatím spokojenost. Ale na Sibiři jsme teda nebyly 😕
máme čistou kosmetickou vazelínu z lékárny za 27 kachlí. Voní hodně slabě po vanilce.
My Babylove, asi za 40,- Kč. Oranžový obal 😉
my máme niveu proti mrazu a větru a taky spokojenost a Sibiř jsme taky nevyzkoušeli 😀
mám krém z lékárny - Bübchen 😉 (stejně jako viona)
ten je vhodný do každého počasí, nejen do mrazu, ale vodu neobsahuje 😉
musíš malé hlavně pusinku namazat fest vrstvou - ale jak bude pod -10 tak bych s ní hlavně ven nechodila... 😖
Taky Bubchen z lékárny 😉
moje mamka tvrdila, že nejlepší je indulona
Vyzkousela jsem krem do zimy od Biodermy a nebyl spatny,ale jak uz jsem doporucovala jinde,vede u nas Weleda ochranny balzam,taky bez vody a i kdyz je to mensi baleni,vydrzi opravdu dlouho..
Modrá Indulona.
Taktéž Weledu - Měsíčkový ochranný balzám, neobsahuje vodu, takže na obličeji nenamrzá a stačí ho opravdu maličko.
Ahoj maminky, obnovuji toto téma. Máte nějaký osvědčený krém na obličej pro roční mimi do chladného-zimního počasí? Na trhu je obrovský výběr krémů a různé novinky, tak nevím co vybrat. 🙂
Nám se osvědčila výše zmiňovana Nivea, a modrá Indulona taky není špatná, a poslední dobou nedám dopustit na Linolu, dcera má hodně citlivou pokožku a díky kombinací všech tří jí má krásně hladkou. 😉
Weledu přes 4 roky, a když jsou jo mrazy, mazem se i my dospělí. Hlavně se vyvarovat čehokoliv co obsahuje být minimum vody
Tak jak čtu, určitě nešlápnu vedle s Weledou. Líbí se mi že je čistě přírodní. Ještě jsem se dívala na Weledu do koupele. Já používala na malou Hipp na koupání, potom Nivea mýdlo, ale zase taková hitparáda to nebyla. V porodnici jsem dostala sprcháč na vlásky a tělíčko Mixu, ale přišla mi příliš voňavá. Máte ještě zkušenosti s Weledou do koupele?
Linolu koupíš v lékárně a je jich více druhů, tak chtěj kdyžtak na obličej. Akorát stojí 250 😒
Zatim mazu kokosovym olejem
Ahojky, my používáme Altermed z lékárny za 140,- Kč a je super !