Holky, mám možná hloupý dotaz, ale...koupili byste použitou lahvičku na krmení? Jde mi o láhev medela calma, která je jinak strašně drahá a já nevím, zda ji dítě příjme. Tak se mi nechce kupovat nová. Zase na druhou stranu se bojím, zda, když ji vysterilizuji bude opravdu sterilní a čistá, aby děťátko něco nechytlo. Mám sterilizační tablety. Děkuji za názory.
@nikishkaaaa lahev jak lahev,ta by se i vysterilizovala, ale ta savicka by mela byt nova
@nikishkaaaa vzhledem k tomu, že na netu prodávají použité menstruační kalíšky, tak asi ani lahev nebude problém. Já osobně mám sice na dceru hafo věcí z druhé ruky, ale do lahve bych nešla, my v medicíně velmi ustupujeme od resterilizace plastových věcí, protože ani profi sterilizace nehubí priony, tak to je pro mě pomyslná stopka (-jasně, vím, že se priony vyskytují v mozkové tkáni, takže moc není způsob, jak by se dostali na laryngeální masku, menstruační kalíšek nebo lahev, ale stejně)
@nikishkaaaa Nešla bych do toho...
Děkuji Vám za názory! Já si myslím to samé 😉
Maximálně na vyzkoušení, pokud jde dokoupit nová savička, ale také bych volila spíš novou..
Lahev bych klidne koupila ale s novou savickou.
@nikishkaaaa já jí třeba prodávala, nikdo jí nekoupil. Použila jsem jí 2x a pak pokaždé vyvařila, přesto jí nikdo nechtěl. Malá by radši umřela hlady než by se napila z láhve, takže u nás několik stovek vyhozených do hajz... 🙄
@nikishkaaaa Já osobně nekupuju nic použitýho, a věc jako lahvička už tuplem ne.