Koupili jste pro druhé dítě-sourozence novou matraci do postýlky.
Ne, nekoupili
Né nekoupili
ano
ne... ale koupili jsme alespoň nový molitanový klín pod hlavičku 😉
Nekoupili, máme v postýlce velmi kvalitní matraci, nebylo tedy třeba. Stála více peněz než samotná postýlka. 🙂
Ne taky jsme nekupovali - ono první dítě v postýlce spalo stejně jen sem tam a více méně hlavně s námi.
ne
My ano, ale i kvůli tomu že mezi dětmi je 9 let rozdíl a postýlka s matraci mezi tím ležela na půdě.
ne, nebyla poničená a ani proleželá (rozdíl mezi dětmi budou 3r.) a tu první jsme používali do jeho 2apůl let
Ne
Ani pro třetí ne.
nekoupili, syn v ni toho stejne moc nenaspal.. 😀
Nemáme v plánu, malý na ní spal cca 21 měsíců a přijde mi jak nová netknutá, neproleželá.
nekoupili, ale protože malej v postýlce spal každu noc do 2,5let (pak v postýlce skákala a dováděl) přijde mi proleželá takže malé je ted 8týdnů a uvažuju nad koupí nové matrace-přecejenom zádička má jen jedny.. ,ale určitě si myslím že když spí dítko i v postely rodičů,... matrace je ok tak je podle mě zbytečné kupovat novou.
ano, koupili
Ne, my kupovali novou postýlku 🙂 Ale kdybychom měli děti dál od sebe, tak bychom určitě novou nekupovali a dědilo by se. Dali jsme s totiži záležet už při výběru té první matrace, takže není nikterak proleželá ani teď. A taky je fakt, že obě děti se mnou spaly třičtvrtě roku v posteli av postýlce byly velmi vyjímečně 😵
ne
ano
Ne, syn měl docela drahou a kvalitní matraci a navíc v postýlce byl "jen" necelé 2 roky 😉
Ne nekoupily
ne, nekupovala jsem. Dcera v postýlce dlouho nebyla, takže matrace bez proleženin a jako nová.
ne ani mě to nenapadlo.... 😀
ne 😉
Ne. Postýlku jsme zdědili. Je tam pevný molitan. Pro další dítě taky nebudeme kupovat.
První byla molitanová a když jsme jednou zjistili, že uprostřed vesele plesniví, tak letěla do popelnice. Druhá je kokosová a ta je super, používání na ní není znát.
Ano. Protoze kdyz se syn narodil, byla dcera jeste sama v postylce (1,5 roku). Jinak bych nekupovala.
Ne, máme kokos, pohanku
ne, taktéž máme kokos+pohanka a jelikož malá v postýlce spala jen krátce(cca půl roku), potom už jen výjimečně, jinak spala u nás, matrace je jako nová...a pokud bude v dobré stavu i po druhém mimi, prodám ji dál...škoda vyhodit zdravotní matraci
Ne