Kosmetika pro miminko-Bioderma, Weleda nebo Hipp. Kterou doporučíte?

nika110818
7. únor 2021

Ahoj, kterou znacku kosmetiky jste pouzivali a muzete doporucit pro miminko? Dekuji. 😊

anet_98
7. únor 2021

@nika110818 my používáme Hipp už od pobytu v porodnici, kde ho měli také k dispozici 😊

jaja01k
7. únor 2021

@nika110818 Já jsem si oblíbila weledu.

pe_tu_ss_ka
7. únor 2021

@nika110818 my doteď jenom weledu.

krupka3
7. únor 2021

Weleda ma z techto nej slozeni. Bioderma je celkem katastrofa, co se slozeni tyka.

jako_mala_holka
7. únor 2021

Pouzivame od narození Weledu a je skvělá

zelenaesmolda
7. únor 2021

@nika110818
A proc nezkusis radsi neco prirodniho?

ema90
7. únor 2021

I pro sebe pouzivam Weledu.
Slozeni Hippu, nebo i SebaMedy a Biodermy je docela katastrofa.

Naopak napriklad v pomeru cena/kvalita ma pekny vysledky kosmetika z DM, nejaka ta jejich rada pro miminka BabyLove myslim.

hasara33
7. únor 2021

@nika110818 žádnou 😉 pro malé miminko je to naprosto zbytečné 😉 jediné, co jsem používala byla mycí emulze na zadeček Medvídek od Eoné a to hlavně proto, že jsem nepoužívala klasické vlhčené ubrousky, ale nastříhaný perlan a vodu plus toho Medvídka

squezy
7. únor 2021

@nika110818 weleda

elencze
7. únor 2021

weleda, nic jiného na něj nemažu, a zadečková mast nám vydrží strašně dlouho, mažu po každém kakání a za 2,5 roku jsme spotřebovali 3 tuby.

zelenaesmolda
7. únor 2021

@elencze ty jo me weleda na prdelku prave nenadchla.Z tehle masti je za me absolutne nejlepsi sudocrem

ema90
7. únor 2021

@zelenaesmolda Sudocrem co se tyce ucinku, tak super, ale co se tyce slozeni, tak dost hruza 😕

zelenaesmolda
7. únor 2021

@ema90 slozeni jsem nezkoumala,zajima me ucinek 🙂

aneta_v
7. únor 2021

@zelenaesmolda ja teda sudocrem pouzila jen jednou na starsi dceru v porodnici, kdyz se poprve a naposledy oprudila, a po asi tretim mazani zacala prdelka supinkovatet, byla presusena, zachranila to mesickova Weleda 🤷🏻‍♀️

zelenaesmolda
7. únor 2021

@aneta_v tak to se mi nestalo nikdy

bassetlady
7. únor 2021

A- derma, ale prťous má sklony k atopaku.

katule1990
7. únor 2021

Weleda 🙂. Mám od nich ten měsíčkový krém na zadek, je super, ale mažu teda hodně málo, není to třeba. Používám látkový plínky a místo vlhčených ubrousků perlan a Medvídka s vodou. Pak mám olej do koupele od Saloos, ten je taky super. A to je vše, max. ještě mandlový olej, když se mi zdá nějaké místo suché.

elencze
8. únor 2021

@zelenaesmolda tak u nás je fakt nejlepší, ale já jsem vlastně ani nic jiného nezkoušela, opruzený zadeček jsme za tu dobu měli jen třikrát, a to naštěstí nijak dramaticky.

vikinkav
8. únor 2021

Jsem zastance Weledy jako toho nejlepsiho pro deti (i dospele) ale na jooo opruzenej zadek jedine sudocrem 😄

mazanamatka
9. únor 2021

@nika110818 Miminko toho potřebuje opravdu minimum, respektive podle me jen krém na zadeček (a to bych doporučila Weledu měsíčkový). Na koupání stačí buď čistá voda, a nebo případně na zadeček a plosky nožiček něco "mýdlového". Kupovala jsem startovací balíček pro miminko od Weledy, ale reálně využívám jen ten krém na zadeček, ten jsem koupila už 2. A na mytí jsem zkoušela i hipp. Ale dcera nemá problém s ničím, co se týče reakce kůže.

sonuli9
Odpověď byla odstraněná
Zobraz