Kôš na plienky áno/nie?

marlen_ka87
5. led 2018

Ahojte,

má cenu kupovať kôš na plienky?

ďakujem
marlen

dc2015
5. led 2018

U nás se neujal. Ale záleží na každém. Zda látkuje či ne, zda bydlíte v RD či v 15. patře paneláku apod. Každopádně doobjednat jde vždycky.

penelope87
5. led 2018

Nám se hodí, protože pokojíček s přebalovákem je na druhé straně stometrového bytu.

jaja01k
5. led 2018

Ja jsem ho dostala od tchyne, tak jsem ho pouzivala, ale ze by to byla nejaka super vychytavka, kterou bych kazdemu doporucila, to ne. Za me spis zbytecnost.

luj89
5. led 2018

jestli myslis na latkovky, tak urcite ano, a to s vikem, jestli myslis na jednoraz, tak podle me zbtecnost.

barchen
5. led 2018

Za me ne. Dostala jsem ten desne drahy od Tommee Tippee, kam se dokupuji pytliky a kazdou plenu to samo bali zvlast aby nepachla a je to hrich pro zivotni prostredi, tolik plastu navic 😁 Doma mame obyc s vikem, vynasime jednou za 1-2 dny a nikdy nic nepachlo. Stridam i latkove obcas a nic u nas nesmrdi.

mis_el
5. led 2018

Jestli máš na mysli na látkovky, tak Já mám normální koš na prádlo, s víkem. Má ve víku mezeru a nesmrdí to, mám ho v koupelně. Peru tak po třech dnech. Když občas použiju jednorázovku, tak dám normálně do odpadu, plenu dobře zabalím a smrdí to když ho nevynesu až tak po 2 dnech, ale koš většinou vynáším každý den.

penelope87
5. led 2018

Ještě dodám, že mám úplně obyčejný koš za pár stovek. Na látkové mám kbelík s víkem v koupelně.

janablizka
5. led 2018

Také máme kbelík s víkem.Vynášíme každý druhý den.Jsme v rodiném domku tak že necháváme na chodbě.

dancamich
5. led 2018

Koupila jsem normalne takovy bily s vikem v IKEA. Ted tam maji jen jakysi kos SORTERA, ktery ma krapet jiny tvar. Je fajn, ze z toho nejde smradek. Kupovala jsem je i na trizeny odpad a komunal. J
e to fajn na jednoraz a posleze i latkovky, protoze se da napustit vodou a je pevny.

jitka0a
5. led 2018

Já jsem používala normální klasický koš co jsem měla na bio odpad v kuchyni a v pohodě. Někdy by člověk chtěl pořídit snad všechno, ale co potom s tím? Já jsem se takto po prvním dítku poučila 🙂. Záleží ale jestli používáš klasické plenky nebo jednorázovky. Já jsem to střídala.

kirinka2013
5. led 2018

Používáme klasické malé svačinové sáčky, 19 Kč za 100 sáčků, do toho zauzlujeme plínu a hodíme do klasického koše. Nic nesmrdí.

smudlinka24
5. led 2018

Na látkové rozhodne ano, v ikee s vikem za 190,- tuším. Na jednoraz zbytečně, plenku stačí smotat a hodit do směsi.

evee24
6. led 2018

Já původne nechtěla koš. Ale v porodnici sem zjistila, že těch plinek je množství. No tak se honem kupoval uplne obyc koš. Na ty jednorázový pliny je to fajn. Mám obyc za 100 Kč u prebalovani a spokojenost.

misa1106
6. led 2018

Máme normální na prádlo s víkem z IKEA a úplně stačí.

vanea
6. led 2018

Mame tomee tipee a super..pes to neotevře a nevyhrabe, nemusím furt lítat s kosem, nic nesmrdi🙂 koupila jsem do toho i ty levnější náplně (tj ne ty originalni, od těch jsem si nechala jen ty kazety, koupila jsem 2x) koupila bych to znovu🙂 ale bydlíme v bytě a nemůžu to dávat za dveře ani furt odbihat od malého ven, takže tak🙂

esufi
4. bře 2018

na látkovky stačí jakýkoliv plasťák s víkem, klidně důkladně vymytý kbelík od barvy. Ono ty, co mají přímo v názvu "na pleny" jsou nesmyslně cenově přemrštěné...