ahoj, prosím vás, nevíte koš na pleny Tommy Tippee plus, dá se použít i bez těch náplní, prostě jen jako obyč uzaviratelný koš...spadne tam ta plínka až dolů, když nebude v těch origoš sáčcích? děkuji za případné odpovědi...
Aha, no muzu ho mit zadara,proto se ptam, zda lze i jen jako obyc kos...takze proto,jinak urco nebudu kupovat kos za 500 apod.
děkuji, to jsem potřebovala vědět, zda to vůbec jde používat nebo nejde...už ho mám doma a vidím, že jde...ostatní řešili, že stojí za prd, mě nešlo o to jak dobrý je, ale jestli to vůbec lze použít...díkyyy...
já takové vychytávky neměla a vůbec mi to nevadilo...🙂
já to nemám jako vychytávku,ale jako koš na pleny 🙂...který jsem si při prvním těhotenství kupovala taky, obyč. v Kiku asi za 55,- kč, já se ptala, když jsem ho tedkom dostala zdarma, zda lze pouzít jako obyčejný koš nebo jen na ty drahé kazety, přijde mě, že jsem byla nepochopena??? 😀 😀
@pokecka30 chápu že ne. Proto jsme kupovali Diaper Champ Medium na klasik pytle, tam to jen vyhodis, pytel vyneses a vyhodis, žádné další náklady vyjma pořizovací ceny a ceny pytlů na odpadky.