Doporučíte mi koš na pleny, aby byl co nejobjemnější (20-30l je málo) a na klasické pytle na odpadky? Děkuji.
@optimistic také jsem brala koš každý den, měli sne obyčejný
Za mě je to zbytečnost. Jen další věc, kterou musíš pravidelně umývat a vynášet. Neumím si představit mít doma třeba 3 dny nashromážděné plenky.
Chodíme denně s odpadkama, takže je házím normálně tam.
Víc než speciální koš se mi osvědčily voňavé sáčky. Plenku do něj zavážeš a na koši už tolik nezáleží. Ale i tak bylo a je potřeba vynést to denně 🙈😆
Koš na pleny mám, ale malý, právě těch 20-30l. Již po půl dni se začne zasekávat, tak po 4 plenách. Proto sháním větší.
Mně se osvědčil Tomee Tippee, kapacita 18 plen. Vůbec nesmrdí jak tady ostatní píšou 🙈 Já taky chodím a chodila jsem se synem každý den 2x ven, ale ne vždy bych si na pleny vzpomněla, navíc venčím velkého psa, tak mi nezbývají ruce na sáčky s odpadem 😂
Vynášela jsem tak jednou za tři dny, teď vynáším jednou za týden (syn má jen 1 plenku na noc a ještě málo počuranou) 👍🏻
Já používám koš z ikey, co tam mají k třídění odpadu. Mají různé velikosti, do toho mám voňavý pytel a na pokadene pleny používám voňavé sáčky. Koš mám v loznici, vynáším cca co 3 dny a nejde cítit vůbec nic 🙂
Já mám takový ten kyblík s víkem. Stál asi 150 Kč a jsem spokojená 🙂
@optimistic já mám tenhle a jsem spokojená https://www.mall.cz/kose-pleny/angelcare-kos-na...
Vynáším to cca jednou za 4-5 dní a nikde nic nesmrdí... Jen ty pytle do toho jsou asi pro nekoho dražší 🤣
4 pleny zasekaji 20l kos? 😳
@optimistic mame Tommee Tippee Twist and Click, vynasime az je plny a nic nesmrdi, vydrzi par dni… pocuranou plinu zatocim jednou, pokdenou dvakrat az trikrat.. ale mala kadi jednou tydne 🙈🙈
Tommee Tippee. Využívala jsem s prvním miminkem, tak do roku. S tím smradem to fakt není pravda, v koši na pleny to právě nesmrdí, vynášela jsem až když byl plný.
Ale ty patrony jsou drahé
@hezz17 ano, prostě se naštosujou na sebe nebo zaseknou v tom vnitřním otvoru. Je to koš na pleny u lidlu.
@optimistic ja mam 26l kos na pleny a vejde se jich tam docela dost. S dvojcaty ze zacatku byl plny docela brzo, ale ted nekolik dni vydrzi. Po vic jak dvou letech uz by teda potreboval vymenit, ale zase nechci investovat do novyho, kdyz nevim, jak dlouho jeste budou mit holky plinky. 20-30l a zasekne se po 4 plinkach, to musi byt nejaka chyba v konstrukci.
@evawest a jaký máte?
@evawest možná ty pleny při vyhazování málo zabalim...
@veroniqess My do Tommee Tippee používáme obyč sáčky, manžel okolo toho dal noviny, ať ten sáček neklouže a je ušetřeno 😂👍🏻
@optimistic Korbell Plus Nappy Bin & Disposable Liner Bundle Lasting Up to 17 Months | 72 Weeks Hygienic, Odour Trapping & Hands Free | Includes 4 Packs of Biodegradable Liners | Pure White https://amzn.eu/d/fQi5ZxX
Ja pořídila bazarový a říkala jsem si proč jsem nepořídila už i u starší.akorat nevím proč zpoc tak nesmrdel jak ted
@optimistic mám tenhle na 18 plen. Je skvělý, nesmrdi a dávám do nej klasické pytle. Pokaždé když jdu ven si nevzpomenu, s detma je to frmol. Stačí mi, ze mám pobrat telefon, peněženku, kocarek, piti, jidlo a odpadky z kuchyně🤣.. A takhle mužů kdykoliv napsat chlapovi sms, ať to vynese. Pytle mam na zavazování, tak ani nemůže říct, že s tím smrdí ve výtahu😃..
Mě teda mnohem méně ekologické přijde, když někdo háže pleny do klasického koše a aby to doma nesmrdelo, tak ještě plenu balí do igelitu zvlášť.
My mame obyc Luma kyblik na pleny a pohoda. Citit nikdy nic nebylo, davame tam nejake vonave sacky do kose. Plen tam vleze opravdu hodne, nemam to spocitane.
Měli jsme Tommee tippee a za mne vyhozené peníze 🙂. Nakonec jsem koupila klasický odpadkový koš, sáčky kupuji v dm a pravidelně vyhazujeme. Když je víko zavřené a koš není plný, tak to výrazně nepáchne, pokakané plenky jsem vyhazovala zvlášť.
Určitě voňavé sáčky a koš je jedno jaký budeš mít 😊
Měli jsme tento a byli jsme moc spokojeni. https://www.alza.cz/maxi/tommee-tippee-sada-san...
@optimistic zadnej, vsechny smrdi 🤣 tomme tippe jsou za me vyhozene prachy
Boze zadny. Kos na pleny je naprosty nesmysl. Hazela jsem do smesneho odpadu, ktery obden vynasim. Pokadene pliny jsem odnasela hned jak jsem sla z bytu ven.
Za mě žádný. Je to nesmysl. S malou jsem chodila každý den ven, tak jsem vždy vzala s sebou a vyhazovala, než aby byly dva tři dny někde v koši a jen smrděly pod nosem 🙈