Ráda bych si nechala poradit zkušenějšími. Chtěla bych našemu chlapečkovi koupit kombinézu od značky Coccodrillo, aby mu vydržela až do března. Teď má 3 a půl měsíce a ve 3 měs. měřil 61,5cm a vážil 7.100 g. V březnu bude mít 8 měsíců a teď nevím, jestli vzít vel. 68 nebo 74. Protože jsem slyšela, že jsou velikostně větší než třeba jiná značka... Ta 68 má délku od ramene k nohavicím 56 cm a ta 74 má délku 63 cm. Přibližně... Jakou byste zvolily velikost? Jde mi hlavně o to, ať pak na konci zimy, když jedem na týden na lyže nemusím kupovat ještě druhou...ale zas ať nekoupím moooc velkou 🙂 A teĎ babo raď...budu ráda za každý příspěvěk...děkuji předem...
Taky radím vyzkoušet, já jsem chtěla malé koupit kombinézu od Cocodrilla a 80 ji byla akorát už ted, takže by ji začátek roku byla malá a 86 zas hodně velká. (a to tak opravdu o moc) ☹
Nemohu porait s těmato velikostma tvého chlapečka, ale malý má Coccodrillo bundičku ve vel.80. Loni mu byla větší, dala se ale v pořádku nosit. Nyní je mu akorát a krásně se do ní vejde. Malý měří 85 cm, váha je asi jedno, ale váží 10,5 kg a normálně nosí už velikost 92/98 (body,mikiny)...ale tuto bundu má vel.80, takže je opravdu větší 😉 . Chtělo by to vyzkoušet...třeba loni jsme už vyřadili bundičku 86 od Topolina...no a letos v zimě tu 80 CC. pořád nosí 😅