Ahojky maminky a budoucí maminky chci se zeptat, kolik jste měli na měsíc balíku plen díky moc a hezký večer přeji💜🌞
Lepsi je to nepocitat 😉 ale cca 10 na den pokud si delas zasoby...ale s temi bych to neprehanela.
U nas to bylo vic.Prvni mesic tak 15-20 plen denne,vadil ji kazdy prd v plene a porad brecela,ve 3 mesicich tak 10-12 plen denne.Ted jsem chtela pomalu prejit na latkovky ale ona je takova citlivka na kazdou kapku,ze bych porad stala u pracky.Doufam,ze takhle se aspon brzy nauci na zachod.
6-8 plin denně, koukám, ze o hodně míň, než ostatní, v noci jsem ani nepřebalovala, nebylo potřeba. Jasně,někdy taky 10, když se kaklo do výměněné.. obvykle tedy 2 baliky větší
v prvních měsících to bylo fakt hodně 10-12 plen (záleželo kdy se po 🙂 ) koelm 5m jsem přešla na látkovky tak nevím jeslti se množství výrazně snižuje, ale spíše ne.
Přebalovala sjem i v noci kadil po každém kojení což v noci bylo po 3h > až později přestal kakat v noci a to nevím asi kolem 5-6m ??
Počítej balík na týden
ono jeden den může hodně kakat a druhý dne tě překvapí 😉
Od narození přebaluju strašně často, takže i ted mám spotřebu 3 balíky plen. Ale velkou zásobu bych nedělala, u dcerky jsem dost měnila velikosti a strašně rychle přešla na vel č 4, ted kupuju 4 plus. 😉
Moc vám děkuji za radu, jsem prvo rodicka tak moc zkušeností nemám ale děkuji moc 🙂💜
První měsíc jsem přebovala za den třeba 10x, takže neskutečné množství 😀 po 6nedělí jsme přešli na látkové a já to přestala počítat, ale i nyní, v roce má třeba 7 plen za den, někdy i víc...+ počítej odpadkové pytle, protože budeš chodit častěji s košem.