Ahoj všem,
dnes jsem se zaregistrovala, neboť bych potřebovala od vás poradit ohledně používání látkových plen. Vím, že asi nejsem jediná, která má v tom chaos 😉. Dnes je toho tolik...Byla jsem na stránkách www.latkovepleny.cz. - tak jsem již trochu v obraze. Miminko čekáme až v únoru, ale nechci nakupování nechávat na poslední chvíli. Jaké máte, prosím, zkušenosti s kalhotkovými plenami??? Tento systém zatím pořád nějak nechápu. Už vím systém látková plena+(popř. separační plena)+ a svrchní kalhotky. Svrchních kalhotek musím mít několik, když je mimi třeba pokaká. Ale co u těch kalhotkových plen? To je nějaký luxus mít je vlastně na jedno použití, a pak je muset při počůrání nebo pokakání hned vyprat...nebo snad něco nechápu? Jak to tedy funguje?Moc se mi líbí flísáčky barevné od totsbots, ale překvapilo mě, že nejsou svrchní. Máte s němi některá zkušenosti?Děkuji moc za odpověď a užitečné rady. Veronika
ethna. o látkových plenkách je tu diskuze s pořadovým číslem II., ptej se tady:
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...
btw kalhotkové plíny se po počůrání nebo pokakání vyměňují s perou stejně jako obyčejné čtvercovky, jen zpravidla více nasajou; ještě existují AiO plíny(All in One), které vypadají (jsou hezčí 🙂)a oblíkají se podobně jako jednorázovky, jen se po použití vyperou. Plín a svrchňáků jsou hromady, holky na látkovkáck poradí 😉