Kojící polštář. Kde koupit kvalitní?

pajapo
7. srp 2019

Ahojda, kde kupujete kvalitní kojící polštáře? Ráda bych využila už teď v těhotenství pro lepší spaní 🙂

fandysek_1
7. srp 2019

@pajapo podívej se na ceba baby. Mám ten polštář i pro druhé a za mě nejlepší investice.

kspp1
7. srp 2019

Taky jsem kupovala od ceby a spala jsem na něm v těhotenství od té doby už napořád. Zrovna dnes, po 6 letech jsem si objednávala náhradní náplň, protože ty kuličky se časem částečně vytratí, ale nedám na něj dopustit ani tak.

jajulin
7. srp 2019

@pajapo mně přijde, že jakmile je to dobré na spaní, tak to není dobré na kojení 🙂 . Na spaní jsem nikdy nic nepotřebovala, ale kojící polštář za mě jednoznačně My Brest Friend. Odkojila jsem na něm 4 děti. Na polštářích z kuliček nebo dutého vlákna jsem kojit nemohla, dítě se pořád sunulo kamsi pryč 🙂.

barbora_rozek
7. srp 2019

Za mně teda Matýsek. Na spaní bezkonkurenční. Já totiž nesnáším výplň z těch kuliček, jak se to tam přesýpá a šustí, tak mi to vadí. Takže https://www.polstarnakojeni.cz/

widowblack
7. srp 2019

Mám od kámošky , a taky na spaní ( na kojení sem ho nevyužila ani u prvního dítka ) a je od "Matýsek" webovky polstarnakojeni.cz

petulejan
7. srp 2019

Neporadím značku,ale na kojení ideální takový,který si prekrizite za zády,pěkně drží a mimco v něm hezky leží a zároveň máte opěrku na záda 😊

dindulik
7. srp 2019

Já mám konkrétně tento : CEBA BABY kojící polštář CEBUSZKA DUO JERSEY Kočky/Šedá. I obrázek, jsou tam krásné kočičky.
Strašně super v celém těhotenství, manžel mi ho večer také "kradl" na spaní a nepostradatelný pomocník při kojení. Má v sobě takovou sypkou směs, né kuličky, ale takové mikro kuličky, skoro jako písek a strašně super!

evula19
7. srp 2019

@dindulik to moc ráda čtu, dnes mi ho doveze manžel🙂

dindulik
7. srp 2019

@evula19 Určitě s ním budete spokojeni celá rodina.

merope
7. srp 2019

@petulejan tak to já mám možná něco podobného - ještě jsem nezjistila, jak si ho dát, aby se mi na něm dobře kojilo, takže za ideální považuji spíše jenom "placatý půlkruh"

@barbora_rozek Přesně ten typ, co je na tom webu, mám půjčený, abych měla jeden doma a jeden na chalupě a zjistila jsem, že mi absolutně nevyhovuje.

Sama mám tento typ https://www.capi-cap.cz/kojici-polstar-new-baby... a vyloženě mi vyhovuje - ale je to asi i o tom, že mám docela velká prsa, takže to vychází tak akorát, že se to vejde přesně na stehna a nejlepší poloha pro malého.

petulejan
8. srp 2019

@merope měl by se v zadu za zády prekrizit. Pak se pohodlně oprete.

merope
8. srp 2019

@petulejan Tak to mě nenapadlo a nevím, zda by to pro změnu šlo (zda není moc malý), zkusím doma, díky za tip.

pajapo
autor
8. srp 2019

Všem děkuji za odpovědi. Líbí se mi polštáře Matýsek. Mají verzi MAXI (což při mé výšce 174cm bude akorát). Myslím, že se hojně využije potom i na kojení nebo jako mantinel pro utvoření hnízdečka 🙂

llenka1
8. srp 2019

Za mna uplny top je motherhood znacka .... https://www.motherhood.cz/kojici-polstare/

pajapo
autor
8. srp 2019

@barbora_rozek Takže radši volit duté vlákno?

barbora_rozek
8. srp 2019

@pajapo záleží na vás, mně právě kuličky nevyhovují, že chrastí a "přelévají se" proto jsem volila duté vlákno

pajapo
autor
9. srp 2019

@barbora_rozek Určitě bych právě kvůli hluku volila raději duté vlákno 🙂 Ještě bych se optala, jak moc je polštář měkký? Je potřeba kupovat ještě výplň navíc nebo stačí to, co v polštáři již je?

petulejan
9. srp 2019

@pajapo já nevím co mají ostatní za kuličky,ale mě Teda vůbec žádný hluk nezpusobuji 🤷‍♀️