Kojící polštář. Jaký je nejlepší?

agnes_123
24. čer 2020

Ahoj,
zvažuji, že si koupim pevný polštář My Brest Friend, ale přijde mi hrozně drahý. Máte ho někdo? Nebo si mám koupit klasický měkký? S čím jste u svého kojiciho polštáře spokojeny? Podle čeho to vybrat? Děkuji moc

squezy
24. čer 2020

@agnes_123 Ja mam dvojcata a mela jsem My breast friend a byl skvělý. I když jsem pak kojila každého extra, tak na něm krásně kluci usinali a byl prostorny a pohodlny. Divej se na facebook na marketplace, da se sehnat za levneji z druhé ruky. Ja kupovala za 700Kc. Pokud nenajdeš na marketplace, přidej se do nějaké ze skupin pro dvojcata a najdeš

jajulin
24. čer 2020

Odkojila jsem na My breast friend čtyři děti a považuji to za nejlepší investici za celou dobu mateřství. Mám velká prsa, citlivé bradavky, bez polštáře opravdu nejsem schopna kojit. Ale polštář s dutým vláknem nebo kuličkami je akorát k vzteku. Uvažuji, že ten svůj dám z domu. Kdyby Ti nevadil používaný a máš možnost si ho vyzvednout na jižní Moravě, tak Ti ho daruji za čokoládu 🙂 .

agnes_123
autor
24. čer 2020

@jajulin bohužel je to daleko. Ale moc děkuji za doporučení!

anuliinka2013
24. čer 2020

@agnes_123 Mela jsem od Motherhood takovy veliky (ted je to v kategorii Tehotenske polstate, ktere se pak vyuziji na kojeni). Uzila jsem velmi uz v tehotenstvi pri spani (obcas mi ho teda ukradl manzel) a pri kojeni byl take super...

dareenn
24. čer 2020

@jajulin jee ahoj Jani, můžu se zeptat jaký ten polštář máš? Asi by se mi hodil pro druhého prcka, hodlám tentokrát kojit dýl než Ríšu ☺️ Darča (Bílovice) 👋🏻

jajulin
25. čer 2020

@dareenn jeeee, Dari, ahooooj, za chvíli napíšu přes messenger 🙂.

carly1990
25. čer 2020

Ahoj holky, taky jsem odkojila své druhé dítě na Brest friend polštáři a už se ho chystám prodat, ale nebyla jsem schopná nafotit a dát na bazárek. Pokud byste měla některá zájem, ozvěte se a já ho nafotím a můžeme se domlouvat dál 😊

diginka1993
25. čer 2020

Ahoj, já měla Matýsek kojící polštář a budu používat i teď u druhého, za mě určitě ne s kuličkami ale s výplní 🙂

andyskarsgard
26. čer 2020

@carly1990 ahoj mohla by jsi mi do zprávy poslat fotky a jakou cenu by jsis představovala?

carly1990
27. čer 2020

@andyskarsgard konečně jsem ti to poslala 😊