Dobrý den, mám dotaz... 🙂 S jakou kojeneckou lahví jste spokojené pro čerstvě narozené miminka? Avent, Mam, Lovi, NUK, atd ..? Konkrétně jaký typ láhve? Váham nad Avent, viz fotka, ale ty ceny ☹ Vůbec se v tom neorientuju, který typ láhve a savičky....
A také se ještě zeptám s jakými dudlíky jste spokojené..?
@tiffany001 měla jsem u obouch holek dudlík mam a lahvičku Tommee tippee. Z ničeho jiného se nenapiji. Teď se mi rozbila velká láhev na mlíko, tak dělám na dvakrát do malé na čaj, protože jinou láhev nevezme. Čekáme až nám přijde.ale co dítě to láhev nebo dudlík.
Měla jsem přichystanou Avent natural a Nuk. Pil z obou bez problémů. Když jsme potom přecházeli na savičky s větším průtokem, tak jsme zůstali u Aventu.
Avent Natural je uplne najlepšia. Používam pri oboch deťoch
@tiffany001 měli jsme mam.. super ze jde rozebrat do mrtě a hezky umýt 😂aventku jsme měli taky ale moc úspěchu nesklidila… mela problémy s Kolikama.. tak jsme vyzkoušeli snad všechny anticolic lahve na trhu 😂
My používáme od narození MAM lahve a spokojenost co se savičky týče i prevence prdíků.Dudlíky taky MAM.
@tiffany001 od narození mám láhve MAM a jsem s nima naprosto spokojená 😉 v první řadě ten samosterilizačni systém je super a celkově mi vyhovuje, že lze úplně rozložit a pořádně vymýt 😉 potom jsem akorát dokupovat savičky dle věku, a co se určitě vyplatí v pozdějším věku je nevylévaci savička 🤩 jinak jsem vyzkoušel Avent, Canpol babies, Babylove a Tomme něco nevím, jak přesně se to jmenovalo 🤔😅 každopádně za mě rozhodně jsou MAM láhve top 😉
@tiffany001 já měla doma Avent anti-colic ty malý verze malej z toho sice pil ale teklo to rychle a proto hodně zvracel 😏 teď máme momentálně lahvičky značky suavinex zero zero jsou teda drahý ale za mě jedny z těch nejlepších a že jsem jich vyzkoušela fakt hodně. Mají v sobě balónek který se vyfukuje když malý tahá a díky tomuhle tam není absolutně žádný vzduch 😌
@tiffany001 máme MAM antiColic a dudliky Lovi. Jinou flašku nechtěla, už v porodnici byla vztekla na tu jejich savicku, MAM přijala okamžitě.
Hlavně fajn je možnosti sterilizace v mikrovlnce a výběr náhradních savicek.
Používali jsme Avent Natural a asi po třech měsících přešli na obyč Babylove lahvičky s S savičkou.
Meli jsme avent a mam(ten byl lepsi), ale syn byl kojeny, pil z nich pozdeji vodu. Kupovala jsem pro jistotu pred porodem, ale ted uz bych to preventivne neudelala, kdyz budou potreba, koupim hned. Hodne bych premyslela i nad browns a medelou
@tiffany001 malej měl od narození Philips Avent anti-colic potom co jsem zjistila že to má rychlý průtok a malý měl kvůli tomu reflux tak jsem přešla na láhve suavinex zero zero a maximální spokojenost.
@tiffany001 ono je to spíš o tom, jakou savicku vám vezme, já jsem kojila, takže jsem láhev ani neměla