Kdypak jste začaly nakupovat výbavičku pro mimčo?

alice777888
28. zář 2014

Ahojky holky, kdypak jste začaly nakupovat výbavičku pro mimčo? 🙂

luciejancarova
28. zář 2014

Jsem v 17tt a pomalu pokukujeme 🙂 před 2 týdny jsem měla narozky, takže jsem něco málo už dostala 🙂 no a když vidím něco v akci tak kupuju (plínky, ubrousky, atd. ...). Koukám často na bazárek, jestli by se něco nehodilo. Každopádně na velké nákupy se chystáme po Novém roce 😉

mafeska
28. zář 2014

Po každé návštěvě u doktorky kde jsem se dozvídala dobré zprávy jsem koupila nějakou drobnost(zavinovačku, body např.), velké nákupy jsem ale nechala až na pátý měsíc.

pisjutynka
28. zář 2014

Já jsem naplno začala nakupovat až po velkém UTZ ve 22. tt, kdy mi dr řekla i pohlaví a věděla jsem, že je vše v pořádku 🙂

kocour1
28. zář 2014

Já jsem zatím v půlce těhu a moc to nehrotím...když vidím něco v sekáči, tak to koupím, ale nic moc zatím nemám. Spíš se ptám po známých, zda někdo něco neprodává, nenabízí...s prvním dítětem jsem skoro vše kupovala nové a dnes mám plné krabice nádherných oblečků (opačného pohlaví , než čekám), které jsme ani nestihli unosit a vím, že by bývalo stačilo sehnat to někde po někom. Takže tentokrát bych to spíš s někým raději vyměnila. Mám oblečky po holčičce, takže pokud by někdo chtěla vyměnit holčičí komplet výbavu za výbavu pro kluka, tak můžete psát do zpráv🙂.

ppetrac
29. zář 2014

Čekám na druhý velký utz.

klouzek
29. zář 2014

Po 22tt jsem začala něco málo nakupovat a když jsem věděla pohlaví dítěte,tak jsem se rozšoupla 🙂

letadlo13
29. zář 2014

Tak já podobné nákupy nemám ráda, tak jsem to chtěla mít z krku 🙂 Asi jsem výjimka, ale prostě mě ty dětské obchody dost odpozují. Tak jsem sedla na net a kočárek jsme koupili asi v 20.týdnu, základní oblečky a hadříky během půl dne ve městě, a teď jsem nejspokojenější, když mamka něco uloví po anglických sekáčích za pár korun. Ty malé děti to prostě neunosí, podle mě jsou některé kousky nepoužité. Když mám chvilku, obhlídnu látkové plenky tady na bazárku a občas něco objednám. Postýlka, židlička, košík na mimčo apod. je naštěstí na půdě, tak to nemusím shánět 😀 Rodím po vánocích, tak jsem nechtěla shánět dárky i výbavu i všechno v těch přeplněných nákupkách.

sykorkaa
29. zář 2014

Zacinam ted.. s netu uz sem par veci objednala po tom 23 tydnu,ale uz ted si to sepisuju. Kocar a postylku mesic pred terminem.. Jinak vesmes vsechny veci budu mit z internetu..je to pro me pohodlnejsi a maji vetsi vyber.