Ahojte nastávající maminky, chtěla bych se zeptat kdy začít s nakupováním oblečení a jiných potřebných věcí
Já občas někde něco koupím. Jak mi padne do oka 🙂 Beru to přes tesco a sekáče. Na první jsem měla skoro vše nový, ale výhodně jsem mimi věci prodala. Ale právě po prvních zkušenostech už nový kupuju minimálně.
@evkadol nové jsem koupila jen bodýčka z kiku, tři stály 80 kč. Jinak problém sehnat někde zánovní věcičky bez žmolků 😐
Jj když je to moc žmolkatý, tak neberu. Jinak pár žmolků vezmu odžmolkovačem ☺
Já jsem taky věci sháněla nějak od cca 22.týdne, kdy jsme věděli, že se máme orientovat do růžových barviček 🙂 Jinak spoustu věcí jsem dostala od švagrových, nové jsem kupovala minimálně, pouze když jsem v obchodě neodolala 🙂 jinak převážně vše z druhé ruky - bazar tady na MK atp.... Nějaké sady oblečení jsme dostali, když se malá narodila, od babiček a prababiček... když ona z toho všeho tak rychle odrůstá... 😅
Já právě nemám od koho co dostat, tak musím vše kupovat 😕
Holky kdybyste byla některá z ústecka,nebo měla někoho kdo by vám to vyzvedával,případně si zaplatily poštu tak Bazárek u Evičky , je to v Ústí nad Labem,Severní Terasa objekt Horizont.... případně na fb BAZÁREK U EVIČKY 2.
pani je strašně milá ochotná a když dobře vyberete máte top výbavičku za pár korun 90% věcí mám odtamtud(jezdím tam až z Prahy,ale vyplatí se to)
U obou deti jsem zacala pomalu nakupovat po 20tt., kdyz vysly vsechny testy v poradku. I kdyz priznavam, ze najaky ten maly kousek jsem obcas koupila i driv. Psala jsem si na papir, co bych chtela a setrila penizky a pak se vrhla do nakupovani. Ale moc novych veci jsem nekupovala, spis sekacove. Ono z toho miminko rychle vyroste a hlavne take urcite nejake veci dostanete jako darek. S pribuzenstvem jsem se dohodla, kdo co koupi, abych pak nemela treba tri lehatka nebo kolotoce nad postylku.
@ppejskova to je pro mě moc daleko 😕
Tak nějak po tom velké screeningu, i když ani předtím jsem občas neodolala. Tu první výbavičku jsem měla novou a hodně jsem toho dostala i do zásoby. Ale pak už jsem začala nakupovat i po bazárkách nebo v sekáčích a ve výprodejích či akcích (Tesco, Kikk, Pepco, H&M...). A stále nakupuju i dopředu. Obvykle se to vyplatí finančně, ale i proto, že malej vždycky vytáhne najednou. Pak mám kam sáhnout 🙂
Já jsem teď 20. tt, konečně jsme se dozvědělí pohlaví, takže začnu pomalu nakupovat.