Dobrý večer chci se zeptat muže mi někdo poradit kde se dají sehnat levně ale kvalitní plenky ?Děkuji 🙂
Moc děkuju 🙂
@ludvajs V Albertu mají teď velké akce. Viz leták na www.akcniceny.cz
Mně přijde, že levné a kvalitní se vylučuje..🙂 Já žádné nenašla a byl to jeden z důvodů, proč jsem pořídila moderní látkové plínky. Výbavičku mám za 5 tisíc, dceři je 16 měsíců a za praní jsme dali max.2 tisíce.... Jsem spokojená. Nemusím furt lítat s košem, jsem přesvědčená, že je to zdravější a ta trocha práce mi nevadí..🙂
No mi jsme kupovali pleny pampers sleep a play na Mall.cz , ale teď bereme jen active baby. Jsou lepší a v noci neprotékají.
Sehnali jsme je na jednom eshopu za 3,7Kč / ks s poštovným zdarma. Nevím jestli můžu hodit adresu aby to nesmázli.
každému dítku i rodiči vyhovuje něco jiného, takže kvalita je dost diskutabilní požadavek 😉 každopádně my sledujeme letáky ze všech obchodů v okolí + dm, teta, tesco apod. mají kartičky na body a pak slevové kupony, což je super a fakt se to vyplatí.
Vyzkoušeli jsme snad všechny druhy a nejvíc se nám osvědčily plenky Euroshoper z Albertu. Jsou nejlepší a zároveň nejlevnější.
To se fakt nedá určit...za mě jsou to asi sleep and play od pampers, kupuju balík za 189...ale hodně lidí je rádo nemá, že jsou navoněné, větší velikosti už nemají pružný pásek atp..ale malému nijak nevadí, problémy s kůží nemá, opruz. nikdy nebyl.Někdo si chválí to, co jinému vadí....je to vážně nutno zkusit. Hodně značek, co si holky chválí, nám protékalo, nebo nesedělo.....
@iv123 tak to ok. já jsem je kdysi koupil jako nouzovku a byl to humus, ale je pravda že je to už 2 roky. S huggies jsme měli problém že z toho upadávaly ty pásky ( lepky) třeba i u třetiny balíku. Byl to problém když jsem byl s malýma na hřišti a měl jsem sebou třeba jen jednu dvě pleny a ony se rozpadly ☹ Vždycky jsem to šel vrátit, ale už k nim důvěru nemám. Bereme už jenom pampersky za 3,7kč ks a poštovný zdarma
Já vždycky kouknu sem http://www.akcednes.cz/akcni-letak/3468/pampers... a jdu nakoupit 🙂 zrovna teď mají levné v Globusu
Já jsem zrovna teď narazila na akci v kauflandu :o) http://www.akcniletaky.com/letak-kaufland--naze... 😀
v akcich, na slevove kupony treba DM, Rossman... dobre jsou Essencials Tesco..