Kde sehnat lampičku?

klaraja11
8. čer 2018

Ahoj prosím kde sehnat za dobrý peníze tuto lampičku?Děkuji za info

eloise02
Autor odpověď smazal
Zobraz
marii90
8. čer 2018

@klaraja11 je pekelne draha vsude asi ☹ Mrkni pres Heureku, tam byva porovnanicen ruznych eshopu

kladpol
8. čer 2018

@klaraja11 Někde jsem narazila na diskuzi o této lampičce a podobných a mám pocit, že to někdo objednával i z Aliexpresu, tak se zkus podívat 🙂.

klaraja11
autor
8. čer 2018

To by bylo fajn na aliexpresu, nemáte někdo odkaz?

eloise02
8. čer 2018

@klaraja11 Ono stačí do googlu zadat alliexpres rabit lamp.... vyjedou hromady odkazů.😉

zelenaesmolda
8. čer 2018

@klaraja11 opravdu chces riskovat koupi levne napodobeniny u ktere ani nevis jaky material pouzili a jestli neni zavadna?opravdu se pak vyplati vyhoret kvuli par usetrenym korunam...

leymea
8. čer 2018

@zelenaesmolda ja bych se toho taky bala :-/

letadylkokane
8. čer 2018

@kladpol uz to, ze je na cinskym eshopu neco vyrazne levnejsi, by te melo zarazit. Pujde jednoznacne o padelek a vubec nemuzes mit jistotu, ze to navic jeste nebude totalni sunt, nebo totalni sunt s hromadou ftalatu navrch.
Nechapu, jak muzes tohle doporucovat pro dite.

Klidne si tam kupujte padelky iPhonu a Prady, ale detem kupujte overene znacky, nejlepe s vyrobou v EU.

kladpol
2. črc 2018

@letadylkokane Já jsem odpovídala na otázku, kde se dá sehnat tato lampička za dobrý peníz, to jestli si jí někdo koupí na alliexpres nebo ne, tak to už je jen a jen jeho rozhodnutí. já zase nechápu, kde jsi vyčetla to moje doporučení pro dítě. Já jsem nikde netvrdila, že tam nakupuji nebo že si jí má tazatelka koupit právě tam.

eloise02
2. črc 2018

@letadylkokane Jenže sranda je, že i když to koupí za těch skoro 6000,- na českém eshopu, tak tam může být cedulka MADE IN CHINA. 😀