Ahoj holky, ráda bych znala Vaše názory na to, kde nejčastěji nakupujete oblečení na prcky? Zda kupujete nové nebo na internetu na bazárkách nebo chodíte do sekáče? A popřípadě, pokud kupujete zboží z druhé ruky, tak zda právě na bazárkách nebo zajdete do sekáče. Mě se totiž sekáče osobně moc nelíbí... Díky za odpověď.
Mimcu sem kupovala prevazne na Brumlovi nebo Laclikovi-internetove sekacky. Obleceni krasne, jako nove a za par korun. Ted uz mam sestiletou slecnu a na ni se z druhe ruky nekupuje dobre, uz je to na tom obleceni videt, ze je nosene. Takze kupuju nove, hlavne ve vyprodejich-tesco, h a m, ca.
@zuzulenkaa lidl, kik, tesco, hm... Na bazárcích už jsem přestala kupovat...
@lucifux ja mam tady s tim konikovskym perfektni zkusenosti. Obleceni jak nove za par korun. A nikdy jsem nezazila podvod. Treba kocar bych pres bazar nekupovala, ale takove ty drobnosti uplne v klidu. Koupila jsem tu i krasnou hrazdicku, batuzek...
@klidopido jj, bazarove lze do urciteho veku. Dite to ma na sobe petkrat a vyroste z toho. Tak proc ne? 🙂 Nejsme na tom uplne blbe, ale davat tri kila za jedno vymazleny body vel. 62 fakt nebudu 🙂
Nakupuju všude možně, nic drahého... CA, HM, F+F, Lidl, Kik, občas Pepco. V sekacich se mi oblečení nelíbí, na internetových bazarech taky nenakupuju, nějaké věci dostávám od kamarádky.
Brumla, s ním mám výborné zkušenosti. Oblečení jako nové. A nové nakupuji v pepcu nebo v lidlu.
@zuzulenkaa nakupuju rada v bazarech, prijde mi to ekologicke i ekonomicke, mam rada mimibazar a ruzne vymenne "obchody"s kamoskama. Ve skolkovem veku urcite, aspon mi pak neni lito, kdyz neco znici, obleceni spis slouzi. I skolou povinne dceri kupuju rada kabaty, saty atp.v bazarech, nove je to drahe a jedno dite to nevynosi. Treba saty do divadla se nove nevyplati, balonak take ne. Nemam rada konzumni prostredi, rada davam obleceni dalsi zivot 🙂
Ja pro miminko nakupuju pouze Next, Lindex, H&M. Vim ze kdyz koupim, tak to vydrzi a porad vypada jako nove a pak to na bazarku prodam za dobrou cenu. Jinak pro starsi 2,5roku nakupuju na vinted, ale zase jenom ty svoje znacky Next, lindex a H&M. Takze za me tak 😉
hlavně v kamennejch sekáčích, mám vyhlídlý takový, kde seženu bezva úlovky za pár kč, většinou nošení není znát. vědomí toho, že to už někdo nosil mi nevadí a vidim na tom spíš samý pozitiva (kromě ekologie, "vyprání" barev, šetření třeba i to, že se mi oblečení daleko víc líbí, než v obchodech. tam mám vlastně spíš problém vůbec vybrat. samý anglický nápisy, genderový dělení barev růžová x modrá, licenční hrůzy...) . když shánim něco konkrétního a naživo neseženu, tak sem tam přes internetový bazary (většinou tady, nejlepší bazarovej vyhledávač ever!), jak s vyzvednutím osobně, tak přes poštu. nový kupuju akorát v lidlu apod. od nikoho oblečení nedědim, sem tam někdo něco málo půjčí. takže spíš shánim veškerou výbavu.
Ale aby jste si nemysleli,kupuji ve slevach, za plnou cenu asi bych dve deti neoblekla z takovychle znacek😁
Nakupuji nove, hlavne e-shop h&m, obcas tesco, lidl a kaufland. Koukam hlavne na material a pripadne certifikaty zdravotni nezavadnosti atd. Obcas nakupuji v Nemecku -h&m, c&a,.primark...
@zuzulenkaa Kupuju nové z HM (99 % ) Prostě to naklikám, nejlíp co mají ve slevách, vezmu celý balík všeho, co potřebuju v konkrétní velikosti, a mám vystaráno. Není to drahé, je to velmi pohodlné, hadříky jsou pěkné a celkem vydrží (až na některé tenké kalhotky, které syn prostě prodřel, protože už leze přes půl roku). Něco jsem měla i z LIDLU, kalhotky fajn, bodyna mi připadají s moc velkým výstřihem, vyplandalá. Jo a velké balíky bodynek jsem často brala na John Lewis. Na bazárky apod. prostě nemám čas, ale něco jsem dostala z druhé ruky od známých, to využívám třeba na krmení, na to nemusí mít nic svátečního.
Jinak krásné sváteční věci kupuji od Rachel Riley, Petit Bateau, Laranjinha, Bonpoint.
Napred jsem nakupovala na Vinted a pak jsem zjistila kdyz vychytam slevy v HM nebo v Lindexu (plus ten jejich klub Lindex More) vyjde to cenove viceme nastejno jako z bazarku.. Takze ted nakupuju takto..
@zuzulenkaa HM, C&A, Lidl a úžasnej anglickej sekáč na váhu kde je vše jak nové, krásné - většinou tam nakupuju značky Next a George.
V první řadě mám rozhozené sítě v okolí - sousedky, kamarádky, kolegyně z práce apod. Pokud něco chybí, tak si vybírám tady na koníku, beru s osobním odběrem (nabídka je velká). Nové kupuju málokdy - když už tak Lidl nebo HM.
@bayt Petit Bateau má teď obrovský výprodej - stěhují prodejnu
Jinak H&M, Gap, Little angel, občas Lidl, Next , Tesco, Mayoral,
Ani Lidl ani Pepco... Mám ráda specifické oblečení, ideálně bez potisků, bez nápisů a pěkně barevný. Pak taky něco funkčního. Takže třeba Frugi nebo Smafolk nebo Little Green Radicals.... a pak Moira a hodně čenichám na bazarech, některý bazary se skandinávskou nabídkou jsou super na merino i na pěkný jiný věci....
Nevadí mi nošené oblečení, ale spíše od kamarádek. Uplně se mi nelíbí představa, že třeba bodyčka nebo overaly pro malé miminko bych měla mít od někoho, koho ani neznám. Na vinted se ale dají sehnat uplně nové. Takže tak polovinu oblečení mám z druhé ruky. A nové kupuji hlavně v Lindexu, tam je kvalita opravdu vidět, pak mám ráda českou značku Little Things, občas něco z HM. Věci na ven Unuo nebo Fler. Pepco, Kik a podobně mi přijdou jako vyhozené peníze.
@bassetlady Fakt?? A jaká prodejna? Já to vše kupuju online....
@bayt na Příkopě - pasáž Myslbek až skoro vzadu u výlezu na Ovocný trh
@bassetlady Diky!!
Základ dědíme, nebo kupuju tady na bazárku... Velký věci (kombinéza, oteplováky a spol) taky tady nebo dostává od babiček/tetiček. Sponí prádlo povětšinou v Tesku + akutí věci jako "zítra jedem na dovču a má jen jedny kraťasy..."
Nové H&M, Reserved, C&A, tesco a na doma Pepco leginy + trička. Kvalitou jsem spokojená. Bazar tady na Modrym
koniku😉
@zuzulenkaa Nove kupuji v Lidlu, CA, HM a pod. Pak ale taky hodne tady na konikovem bazarku a v kamennych bazarcich po Praze. Cast obleceni jsem taky zdedila po kamosce. Nezastavam teorii, ze kojenec musi mit nejnovejsi vystrelky mody, takze tu mladsi oblekam fakt levne, pritom hezky. Starsi uz je paradnice, tam ladim materialy i barvy, aby nevypadala jak trotl 🙂 Boty kupuji vzdy nove ve specialkach pro detskou obuv.