Poradí někdo kde sehnat levnější nové oblečky pro mimčo? Nechci kupovat nic předraženého, přeci jen to má mímo na chvíli a platíme hypo tak si nemůžeme moc vyskakovat. Díky za rady 🙂
Já začala na mimibazaru. Dívala jsem se v Tescu, ale zrovna nebyly slevy, tak mi to přišlo drahé.
Taky radím mimibazar. Já jen lituji,že jsem se ho dřív bála,tolik věcí,co se tam dá levně sehnat a kolikrát i levněji než v obchodě.
Ahojky, já už třetím rokem kupuji všechno oblečení na internetovém secondhandu Brumla, už tady má reklamu a jsem nadmíru spokojená. Věci jsou většinou jako nové a za super ceny, tak mrkni. 😉
Doporučuji mimibazar,jsem maximálně spokojená!!!!!!!
Jak napsala zvirka-Tesco,ale musí akce.Třeba 3x overálky na spinkání 120 kč,3x bobyčka 150kč,jen jsem tam nikdy nenetrefila na dupačky.
A jak napsala janula sekáček brumla a ještě laclík.
Něco málo mám z aukra
Oblečení jak použité, tak nové kupuji na Mimibazaru (vyplatí se koupit víc věcí, aby se vyplatilo poštovné). Když jsou slevy, seženu i dobré kousky v Tescu a na malé miminko se mi dobře nakupovalo i v Kiku. Kik ale pro větší velikosti (tj.pro nás 92-98)pro chlapečka ted dlouho není aktuální, protože je to hodně probrané ,ale taky jsem koupila za pár korun nové kalhoty pro malého. Jinak občas zajdu do kamenného bazárku ve městě a na netu do bazárku Brumla.cz. 😉
aukro🙂 spatne jsem si precetla otazku, tam to tedy vetsinou nove neni, ale i tak pekne veci🙂
Jsem ceska maminka ktera zije v Anglii a ted prodavam obleceni po mych detech. Dceri je ted 2 roky takze mam obleceni do tohoto veku a synovi je 4 roky ale je mensi tak mam tak do 3.5 let. Mam i vybaveni a hracky. Posilala jsem balik do CR s DHL zasilka s podpisem primo na adresu , trvalo to asi 5 dni a za 30kg obleceni ( to bylo obleceni od narozeni do 3 let , vcetne spacacku , dek, hracek a bot s pojistenim to bylo postovne 1300,- Kc , za obleceni velice malo a to to bylo ve velmi dobrem stavu.
Pokud mate nekdo zajem rada to poslu do Cr nebo Slovenska.
dekuji Iva
Na netu moc neporadím, leda Sambaby, ale kupovali jsme u nich v kamenném obchodě. Spokojenost, např. dupačky cca 80,- Moc hezké a za přijatelné ceny mají v Tescu, např. trojbalení bodýček nebo overálků 😉