Ráda bych se vás zeptala, kde dětem kupujete bačkůrky (obchod, značka obuvi), případně jestli vůbec bačkůrky (někdo dává sandálky). Pěkné bačkůrky má DPK, ale ta cena 😕 Předem děkuji za odpovědi 🙂
ve skolce ma sandalky (vetsinou ecco) je fakt,ze stoji kolem 800,- ale zase mi to prijde mnohem lepsi pro nozicku,nez obyc backory....doma vetsinou lita bos
Deichman. Velký výběr, a hlvně skoro všechny klasické bačkůrky mají vevnitř tu podrážku jakoby rozpůlenou, je to tvrdý a podle mě to škrábě, v deichmanu jsou vnitřky hezky tvarované a v jednom kuse
Kupuji bačkůrky befado, nejradši ty na přezku. Malý má vysoký nárt a jiné mu nesedí. Zatím v kamenném obchodě, ale teď nám ho zrušili, tak se poohlížím na netu. Stojí okolo 240,- Kč
No mame DPK, namlouvam si, ze jsou o neco lepsi nez ty levnejsi, ale tezko rict. Sandalky jsou uz palka 😉 Hezky backurky dela jeste FARE a cenove jsou o neco lepsi nez ty DPK, tak je chci priste zkusit.
my máme od Bati, takové ty "klasické" na přezku...nebo chodí v sandálkách-ty jsou od firmy Santé
Kupuju u nás v obuvi tyhle: http://detskaobuv.oblibene.cz/4300-backory-bare... nosí je odmala a zatím spokojenost
snad to není jako reklama ten odkaz
My máme sandálky fare, klasické bačkůrky jsem koupila, ale měla je tak 5x...nedoporučují se 😝
my kupujeme backurky v obchode.. mame jednu polskou znacku a jsou fakt super ze mam nakoupeny dalsi 3 velikosti.. ted si nevzpomenu na znacku mam 18 velikost ve svem bazarku na prodej
Oba kluci mají a měli vždycky jen sandálky - Essi
No, my máme první botičky a jsou to botky od DPK, ale ne bačkůrky - prostě normální kožené botky s pevným kotníkem. Byly nám doporučeny jako "nej", tak jsme je vzali 😉 škoda, že si je malá sundavá 😅
kupuju na mimibazaru a nejčastěji značku befado
@monivo - kupuji bačkůrky od české firmy HP Čechtín (většinou sháním přes net) - atest žirafy, cena kolem 120,- Kč + poštovné. Bacha - prodávají napodobeniny tohoto výrobce (stejná látka), jsou vyrobené v Číne,uvnitř jsou rozpůlené a dá se vyndat vložka - což je špatné. U Čechtína máš záruku českého výrobce a ceny lidové. Já kupuji dětem bačkory každého půl roku a nechce se mi dávat za bačkůrky 800,-, když je mají na chvilku.
malej měl jednou bačkůrky, český výrobce béďa obuv za 275,- teď máme sandálky, dál nevím co plánuji 🙂
Tak my začínali taky v sandálkách, když si vezmu cenu bačkůrek DPK a sandálků, tak to zase tak velký rozdíl není a ty sandálky na nože sedí určitě lépe. Ve 2,5 letech jsem koupila poprvé bačkůrky, protože už se mi doma zouvá a je víc bos než v botičkách, tak už je to fakt luxus kupovat sandálky, které se mi tu budou válet, ale u těch prvních botiček bych fakt nešetřila.
Bačkůrky jsem nikdy nekupovala a ani to neplánuju. Na doma má jedině kožené capáčky..
za mě určitě sandálky např.superfit,bačkůrky mi moc vhodné nepřijdou a ani mi je pro malého v obchodě nedoporučovali
My kupujem na doma domácí boty od Befado na přezku, ale syn chodí stejno bosky, takže to má spíš do herny apod. Na podzim vždy donosí sandálky a pak koupíme tyhle přezkáče.
http://i.mimibazar.cz/h/bc/2/110817/11/b4742214...
Dokud byly děti malinké tak textilní zdravotnické bačkory s certifikátem žirafy... oba ale mají plochou nožku, takže dcerka do školky Fare sandále s páskem na patě a tvarovanou stélkou a synek má vydrbané klasické sandály z léta, taky z lékárny a tvarované... Obecně se snažím, aby boty měly kvalitní...
Náš Maty začal chodit hrozně po špičkách, tak jsem to řešila s naší mudr. a ta jednoznačně říkala, že to některý děti dělají kvůli papučkám. Že nejsou pro děti moc vhodné. Takže jsme přešli na sandálky. Měli jsme fare, superfit, sante a teď máme primigi. Dobře mu větrají nohu a chození po špičkách úplně zmizelo.
Ale samozřejmě, že záleží dítě od dítěte. Každé je jiné. Ale vím, že dalšímu budu dávat taky na doma sandálky, bačkůrky ne.
Mame sandalky superfity a spokojenost
Já kupuju v klasickém kamenném obchodě s obuví. Bačkůrky mě stojí vždy kolem 160,-Kč 😉