ahoj, líbí se mi oblečení Topolino, nevíte, kde se dá v obchodě sehnat?
ten shop zasila do ceska 😎
pekny a kdo z MMB to objednava?
Noangel, zasielaju do ceska??? Ja som sa tam zaregistrovala a jedina moznost pri objednani bola, ze mi napisali, ze to nachystaju na predajnu a ja si to pridem vyzdvihnut.. Takze neviem..
mkr, bud na MMB, alebo si zbehni do nemecka 🙂 Najblizsie do mas asi do drazdan, cca tak tri hodiny cesty.
jedno tema o tomhle shopu tady nekde je, baba si tam objendala a pak nevedela jak zaplatit tak sem ji to prekladala
fakt?? Tak to je super, ja teda tiez nejak extra neviem nemecky, takze som asi nieco prehliadla ☹ No nic, idem skusit pohladat temu..
uz sem zkousela najit ale jmenovala se zase chytre "pomoc prosim neco. bla blabla...." takze sem nenasla ☹ ale urco slo zasilat do ceska i postovny bylo celkem rozumny nato jak je z nemecka drahy. je ale mozny ze to treba zmenily kdyz je chtely matky z MK vykoupit 🙂
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...
tak temu som nasla, uz viem ako zaplatit, ale ci to posielaju aj do CR, tak to som nenasla.. zatial 😀
na MMB prodává například ID 76346 nebo odkaz http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=76346, zkuste to, mohu vřele doporučit....je to jak píše soanpe, můžeš si vybrat v katalogu a přivezou ti to z německa nebo si můžeš přímo vybrat z jejich aktuální nabídky, která je průběžně doplňována...
njn, lenze napr. pradlo, ktore stoji 4 eura, tak pani predava za 150 Kc.. Takze ak nie je postovne nejake moc drahe, oplati sa to objednat priamo v nemecku..
evaviki, to je jasné, že to neprodává za cenu 4 eur, taky si pro to musí třeba zajet a něco stojí ta doprava, poštovné z německa si zrovna myslím, že docela drahé bude, pže je drahé i u nás....mně teda vyhovuje toto, jistěže kdyby si pro to člověk zajel do německa sám, pravděpodobně by to vyšlo o něco levněji, ale já na to teda nemám čas....takže pro mě je toto dobrá varianta
toz tak jsem jim tam napsala a uvidime, co odpovi.. 😉
tak do zahranici zbozi neposilaji..
Dagmik, co sa tyka postovneho, tak nesuhlasim 😀 Ja som si objednavala veci z anglicka, aj z usa a z anglicka teda bolo lacnejsie postovne, ako po mne chceli tu (po prepocte ma vyslo na 80 Kc, pricom tu bezne chcu zasielkove obchody viac..)
ahojte, ta znacka je super aj su kvalitne tie veci, na tento odkaz ma hodil google kedze chodim aj na tu ich nemecku stranku, mne manzel chodi na sluzobky do nemecka a vzdy mu nakazem nakupit nejake veci len nemavaju to iste v obchode co je na nete ale co uz ,vzdy nieco vyberie a tesim sa.
zajímá mě, zda velikost oblečení Topolino souhlasí věku ? Samozřejmě přiměřeně 😉
jejda, to dcerka měla 7900g na začátku 4 m 😀 takže o tom, že je každé dítě jiné není pochyb 😀 syn je zase ve skoro 4 letech s 12kg a 95cm, holt mám extrémy 🙂 ale u oblečení není velikost jako velikost 😉
taky kupuju synovi oblečení Topolino, objednávám z mmb 🙂
Dá se objednat přímo u nich na stránkách a nechat si poslat na prodejnu např. v Německu a pak tam vyzvednout.
Já kupuju na mimibambini.cz. Mají i oblečení Topomini pro malé mimča 🙂
http://www.ernstings-family.de/shop/servlet/efW...
tady vybereš z katalogu a přes někoho z MMB objednáš. NEbo levnější verze, pokud máš známého v Německu,tak ti to může objednat a poslat 😉