Dobrý den, moc prosím.
S manželem vybíráme dětskou postýlku. Po dosti špatných zkušenostech s polským nábytkem poslkou postýlku odmítáme. Líbí se nám postýlky CAM či Picci, ale 10 tis do postýlky bez matrace se nám dávat nechce. Polské zase stojí do 3 tis. Nic jiného jsme zatím v kamenných obchodech v Ostravě neviděli. Kde se koukat na nějaký zlatý střed?
@svobodka14 zkusenost konkretne s detskou postylkou nemam, ale dobry pomer cena/vykon miva Ikea 🙂
@jade85 Asi to tak dopadne:(
Mame polskou cesto
@lucca2211 cestovni postylku, kvalitne je dobra, cena kolem 3 tis. ale prcka bych v ni na te matraci moc dlouho nenechala spat max jednu az dve noci, jinak bych mu poridila lepsi matraci na spani. Jinak zpracovani opravdu kvalitni, jen ta matrace. Zkuste kouknout na feedo.cz maji tam docela slusny vyber.
Ja kupovala ceskou,polskou jsem odmitla...objednavala jsem z netu,ceny dobry,kvalita skvela... koukni na nabytek orisek,nebo tak nejak...
@svobodka14 koupili jsme v IKEA a musím říct, že jsem spokojená. Teď čeká na druhého prcka a je jak nová
IKEA
Mám z Alzy, je krásná... jen nevím zda vydrží dlouho rošty... jsou takový forový mi přijdou :(
Taky hlasuji pro IKEA,páč mají super výběr,dost často mají akce,takže značka ideál 😉
taky Ikea, koupili dřevěnou jsme tu nejlevnější a jsme spokojeni, je to držák i po x letech 🙂 cestovní mám CAM a také už ji máme řadu let a v pohodě
Máme tu nejlevnější z Ikei a uz na druhé dítě a vypada pořád skvele a ja jsem s ní max spokojená 😉
a co Scarlett??
My taky vybírali. vybírali a nakonec koupili v IKEA. Všude se zatracuje a přitom, co máme z IKEA je super a vydrží. Taktéž postýlka, je pořád bezvadná.
@jipe Scarlett dle jejich zivnostenskeho listu je pouze dovozce vyrobku z polska
@svobodka14 Fakt? Já to až tak nezkoumala
"Firma na výrobu dětského nábytku Scarlett byla založena již v roce 1995 se sídlem v Novosedlicích nedaleko Teplic v Čechách. Zabývá se vývojem a návrhy dětského nábytku, který Vám na našem eshopu nabízíme. V sortimentu můžete najít dětské postýlky z mnoha druhů materiálu, kvalitní dětské kolébky, tradiční proutěné koše, praktické komody a přebalovací pulty, jídelní židličky nebo ohrádky pro Vaše nejmenší a samozřejmě také dětský textil, jako jsou ložní soupravy do postýlek, dětské matrace, dětské spací pytle, zavinovačky a další kojenecký textil. "
je fakt, že píšou, že se to pro ně vyrábí v celé EU
"Velká část sortimentu a dětského nábytku Scarlett je exkluzivně vyráběna přímo pro firmu Scarlett přímo na základě jejích návrhů. Výrobu zajišťují přední nábytkářské firmy z řady zemí v evropské unii."
To aby člověk pátral jak detektiv, odkud to je :(
@jipe No právě:( já si to dle popisku taky myslela. Ale pak jsme s manželem googlovali, ale oni nejsou výrobce a 90% postýlek je vyrobeno zase v Polsku. No nic asi skončíme v Ikei
Třeba tady máš české postýlky - http://www.elavi-cz.com/detsky-nabytek/detske-p...[]=101 . Jinak jestli můžu dát obecnou radu- až budeš vybírat, jdi do nějaké která je vysoká.. mám pro dceru takovou špicovou komoušskou (ještě po mně) a každá matka ji obdivuje.. protože matrace i v té nejnižší poloze je suprově vysoko. Ono to člověku tak nepřijde dokud je dítě malé a matračka je v horní poloze... ale jak se pak dává dolu, je to zatraceně znát, jestli člověk ukládá níž nebo o něco výš... Vyšší postýlku záda ocení velmi 🙂
@muhehehe tu mame na chalupe,je jen po mne a je jak nova 🙂 a klasucky rozmer 120x60,takze nebyl ani problem s matraci...
@svobodka14 koukni se na ten nabytek orisek,kdybys chtela,nafotim Ti tu nasi postylku od nich...jsem fakt spokojena
Kika 🙂 kupovali jsme tam postýlku i komodu, ačkoliv jsme měli původně vybráno jinde...v Ikei se nám to kvalitou moc nezdálo a taky byly všechny hrozně hluboké, ale jako třeba jsme jen neměli štěstí na kus, zkoušeli jsme tím i zalomcovat, jak je to pevné a teda nic moc, pokud by byl prcek po mně a manželovi, tak to za chvilku rozvrzá =) ale je fakt, že jsme kupovali dražší no, i v té kice se nám některé kousky zdály takové nic moc...a některé zase zbytečně drahé , takže jsme lovili a projezdili celou Prahu, než jsme našli...ale z netu bych nekupovala určitě, chce to si to ošahat🙂
Mam Zopu cestovní s kvalitni matraci a super🙂