dostali jsme ortopedické vložky, ale mám problém najít obuv na léto, prosím poraďte kde koupit botky aby tam šli vložit vložky. Nevím zda můžu koupit zdravotnické botky když už máme ty vložky :/
syn má sandále Fare a Boot4you, do těch nám jdou vložit vložky, do pevných bot pak taky Fare, nebo Jonap nebo Protetika, tam je vyndávací stélka. Chodím jedině do jediné ozkoušené specializované prodejny, rozhodně ne do Rena, CCC, Deichmana a podobných.
@olusenka Boots4U jsem zrovna včera objevila v mém oblíbeném obchodě (zatím jen přes eshop kontroluju, jestli nemají Fare v akci, že bych koupila do zásoby na zimu jako papuče), dvoje mi přišly hrozně moc podobné botám, které jsme měli loni/předloni (ale už nevím značku).. na netu jsem moc neobjevila, není to "přejmenování" nějaké jiné značky?
@olusenka Nemusíš,ale děkuji. já si tam chci ještě teď někdy zajít koupit ty Fare sandále na zimu, neb jepak shánět "po sezoně", to je o nervy 😝 Mě hrozně na netu zaujaly tyhle....http://www.detske-boticky.cz/boots4u-t-114-ocea...
Ortopedické vložky řešíme pořád. Starší syn je nosí od 2 a půl roku, takže botky kupujeme jen takové, do kterých se vlezou, ale moc jich není. Má ještě širší nohu a vysoký nárt, takže problém o to víc. Jsem z toho nešťastná, protože tady žádné boty neseženu, takže objednávám přes net jen ty, co už máme vyzkoušené - FARE, SANTÉ a PEGRES, ale je to bída. Kor když už má velikost 32
@peanutczt Sandále máme Fare (neb ve velikosti 30 je zázrak něco sehnat, když to má být vysoké a pevné), celoročky teď aktuálně Pegres, DDstep a Olang pohory (nosí jak v mírné zimě, tak v létě na tůry) a tam prostě vložky vyhodím a dám ortopedické, přece jen jsou na míru a dělané dle "postižení" konkrétní nohy.