Kde koupím nepromokavá prostěradla?

norkiego
1. říj 2015

vite prosim poradit obchudek v Prahe, nebo na nete, kde najdu nepromokava prosteradla? Staci mi jedno, nebo dve? Dekuji

kikimaruska
1. říj 2015

Prostěradla s všech velikostí a to dokonce i na dvojlůžko mají v Ikee...také jsme tam kupovali na děstké postýlky i velkou postel.

norkiego
autor
1. říj 2015

@kikimaruska a maji tam i nepromokave? ja jsem ho tam nemohla nikde najit. jen ty obycejne.

hajanik
1. říj 2015

Web Nepropustné prostěradlo.

shine2015
1. říj 2015

Nemyslí chránič matrace? My teď objednali na velké postele i postylky z bambinek.cz je tam spousta možnosti velikostně i materiálem a paní je velice velice milá i ochotná, dokonce je schopna zařídit i usiti přesně na míru....opravdu seriózní. Zkus mrknout tam. My jsme spokojený,včera prisly a fakt super.

alboo
1. říj 2015

@norkiego nepromokave prosteradlo i chranic matrace maji za levno v ikee. Pouzivam jen ten chranic a chytil zatim vse. To prosteradlo s igelitem mam schovany uz pres rok ve skrini. Dala bych ho jen v pripadeb nouze, zbytecne se dite pak zapari

norkiego
autor
1. říj 2015

@alboo nemas nahodou nazov toho prosteradla a chranice matrace z ikei? ja to tam nemuzu nikde na webu najit. nasla som jen tohle http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/5011... ale to neni nepropustne.

alboo
2. říj 2015

@norkiego snad odkaz funguje, pisu z mobilu

nov777
2. říj 2015

Ahoj, detsky jsem kupovala v sambaby.com, par v kamennem obchode v Brne, par po netu, maji i eshop. Dospelacka by me taky zajimala, chci presunout kluky do velke postele a nechci znicit matrace. Kamaradka rikala, ze na velkou postel je ma z lidlu.

beatrice.h
2. říj 2015

Mám dvoje nepropustné - i z Ikei - a mám pocit, že to má jen název nepropustné/nepromokavé - ale stejně to prosákne!! 🙄 😠 😠 😠

pabka
2. říj 2015

Mám chranic matrace z obchodu Dětský dům Praha 4. Mají i e-shop. Je super, funguje, nepropustí ani vylite pití.

norkiego
autor
2. říj 2015

moc děkuji všem 🙂

norkiego
autor
2. říj 2015

@beatrice.h mas z ikei nepropustny chranic na matrac, anebo to prosteradlo? skutecne propousti? @alboo ty mas jaku zkusenost?

beatrice.h
2. říj 2015

@norkiego Nevěděla jsem, že je v tom rozdíl - mám prostě jedno z IKEA - ale co to je - bych kecala - má to gumu vespod.

alboo
2. říj 2015

@norkiego tak blbe, odkaz je na neco jinyho v tom mobilu je to na prd, ale kdyz si zadas do toho jejich vyhledavace vyssa tulta,tak to vyjede ta podlozka. Nam to staci,parkrat mi protekla plina a dobry, nedavno zvracela a taky to chytlo,matrace byla uplne v poho. To gumovy prosteradlo mam taky,ale nekde ve skrini jeste uabaleny. Na netu ho nemuzu najit. Ale urco ho maj,nedavno sem ho tam videla

nellygray
2. říj 2015

@norkiego http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/4014... toto je taková malá podložka, dá se jen pod prostěradlo v místě, kde dítě leží, a mám několikaletou zkušeností vyzkoušeno, že nepropouští. 🙂 Když to samozřejmě dítě nějak i přes prostěradlo neskope, nebo si nelehne mimo. Mám to asi pětkrát, dávám pro jistotu i starším, i když nehoda už je jen výjimečně.

pavla2424
6. říj 2015

Už rok používám na přeskáčku s jinýma nepromokavé prostěradlo značky new baby a jsem s ním nad míru spokojená. Vespod je taková pevnější folie a vůbec to nešustí jako igelit. Folie tam je našitá po celé ploše prostěradla (kromě boků, jak natáhnete prostěradlo na matraci přes boky), takže se nemusím bát, když mi dítě ve spánku cestuje po celé postýlce. Jinak svůj účel plní na jedničku a neprosákne 🙂