Hledala jsem na fóru, ale podobné téma jsem nenašla…
Kde jste koupily, nebo budete kupovat ložní prádlo pro miminko? Nemyslím ani tak povlečení, jako spíš jeho „výplň“, tedy polštář, peřinu a prostěradlo.
Zajímalo by mě taky kam pro postýlku a matraci. Dívala jsem se po postýlce a skoro všechno je z dřevotřísky. Věci bych si raději prohlédla, proto uvítám typy na kamenné obchody (ideálně v Praze pro mě 🙂 ). Předem díky.
já nakoupila všechno na mamitati.cézet - postýlku, povlečení, výplně, mantinely, nakonec i overálky mají krásné a jsem spokojená
Ahoj,
masivní bukovou postýlku máme od TVAR Klatovy, mají několik distributorů v Praze. Tu naši vybranou nám paní Balíková objednala na svou prodejnu a my se pak mohli rozhodnout, zda ji chceme nebo ne.
Jako matraci jsme zvolili futon, v Dejvicích je velké futon centrum. Nechali jsme si jej šít přímo u výrobce z Berouna (Studio Sen), který je dodává i do Dejvic. Cena je skoro poloviční.
Ložní prádlo máme z Dity Tábor, prodávají jej mimo jiné ve dvou prodejnách na Zličíně. A něco jsem samozřejmě taky podědila.
jo tys chtěla kamenný? no já nakupuju tu a jsem spokojená i bez ohmatání, ale teď jsem kupovala polštáře pro nás dospělé a potřebovala jsem i pro malou, už nějaký s vyšší výplní a v Kika mají sektor pro miminka, kde se dají koupit sety
@acacia: nevím, jestli má odpověď bude co k čemu, ale letní deku pro malou jsem kupovala ve Scan Quilt. Jestli mají i polštáře do dětských postýlek, nevím :(