Kde koupím kvalitní body za rozumnou cenu?

sosama
20. říj 2015

Ahoooj holky, máte nějaký oblíbený internetový obchod s kojeneckým oblečením? Kde sami rádi nakupujete? Prosím o tip, děkuji mockrát 😵

evulina77
20. říj 2015

já nekupuju na netu, ale v Tescu a je možnost nákupu online, pokud máš štěstí a jsi v jejich rozvozném plánu...

ireniq
20. říj 2015

@evulina77 Tesco závoz (potraviny online) má i oblečky? využívám rozvoz pravidelně, ale v nabídce je nevidím.... myslim, že ne úplně všechno, co je na prodejnách, je k dispozici pro nákup online.

mandala
21. říj 2015

Pokud se ti jedná pouze o body, kupovala jsem vždy v Lídlu, když měli, nevím, jestli jsem měla štěstí, ale ta, co jsem koupila byla opravdu kvalitní a velice příjemná. Byla naše nejoblíbenější. A cenově vycházejí opravdu dobře. 😉

sara84
21. říj 2015

Tesco,Lidl a Pepco 🙂

jaja01k
21. říj 2015

Nejraději nakupuju v Tescu. I z Lidlu máme nějaké pěkné kousky. Pepco je levné, ale kvalita nic moc.

gingerone
23. říj 2015

Jelikož jsem měla spíš hubené dítě a spousta body jiných firem byla přes plenku krátká, přes břicho široká a s kratšími rukávy, než jsme potřebovali, tak za mě rozhodně v HM, jak mají 3 za cenu 2. Bavlna kvalitní, vydržely leccos. A mají u krku patentky místo toho otravného přehrnování, kdy malá měla vždycky akorát výstřih vytažený až skoro k pupíku a zbytečně jí táhlo na krk. Jsou dražší, ale zjistila jsem, že se mi vyplatí.

slunicko18
27. lis 2015

Ahoj holky. Pokud byste hledaly doplňky pro mimčo levně, určitě můžu doporučit Všezaodvoz. Již nějakou dobu odtud pro malé odebírám zajímavé věci a hlavně nemusím řešit problémy s kvalitou, zničením atd, protože je všechno stejně zdarma. Když se poštěstí, dají se tam najít opravdu zajímavé věci. 🙂

pejskyne
27. lis 2015

Mám dobrou zkušenost s promrnousky.cz. Pro malinké miminko jsem měla ráda zavinovací body a tady je mají pěkně ke krku (typ "kimono"). Ceny OK, kvalita OK, krásné barvy - já jsem barvičková

78marcela
27. lis 2015

Za me taky Tesco a Lidl a co se tyka eshopu, tak mam dobrou zkusenost s webroucek.cz
Nekupovala jsem tam sice body, ale nechala jsem si tam dělat ty jejich deky do kočárku se jmenem a dobra prace, a brala jsem tam asi patery polodupacky, jak normalni, tak zatepleny a jsou skvely.

maky_s
27. lis 2015

Nakupuji nejčastěji v Tescu. V HM nás moc nesedí u nožiček, ale na začátku jsem využívala ty zavinovací, když byl malý ještě hubeňour 😀 Občas mám něco i z Pepca.

stredoleska
30. kvě 2016

holky nevíte někdo, jestli v lidlu nechystají zase dětské oblečení? Myslím na miminka, zejména body s krátkým rukávem.

lennus
30. kvě 2016

Nejradši v Primarku - Vídeň, Drážďany. Mají tam kvalitní dětské oblečení za fajn peníze. Už dvakrát jsme si s kamarádkama udělaly výlet, vzala jsem auto, byly jsme čtyři a jelo se. 😉