Kde jste kupovaly výbavu pro miminko v Praze?

karlajasmine
5. srp 2015

Řešíme výbavu pro miminko (větší věci už máme, ale teď budeme shánět ty menší, např. vaničku, lehátko do vaničky, mantinel do postýlky, přebalovací podložka, rychlozavinovačka, látkové pleny, osušky, atd atd)... Bohužel jsme v rodině po hodně dlouhé době první, kdo bude mít dítě, a z bližších přátel jsem také první, takže nic po nikom nedostaneme.. Takže tyto věci musíme buď kupovat na bazárku nebo nové.

Ráda bych se zeptala na doporučení nějakého levnějšího a kvalitního obchodu v Praze, kde mají velký výběr, a kde bychom mohli něco pořídit. Přes internet nakupovat nechci, aniž bych zboží viděla (i proto jsem trošku zavrhla bazárek.. pár věci z bazárku mám ale jenom od maminek z Prahy, kde jsem si mohla věci vyzvednout osobně).
Našli jsme třeba Dětský Ráj, Malvik... ale nevím, jestli to nebudou dražší obchody...

Ráda uvítám případné zkušenosti a rady 🙂

filipatereza
5. srp 2015

Skvělý bazárek je na Praze 6, Nikoly Tesly... Jinak já ted budu dávat pryč věci po mých dětech Holka a kluk... Kyblík na koupání, přebalovací podložka, oblečení, čepičky a tak tak jestli jsi někde poblíž Dejvické, můžeš přijít mrknout...

kaccistar
5. srp 2015

plienky som kupovala online od Matejovského, majú vysokú gramáž a vraj sú veľmi kvalitné, takže by som zvážila aj online nákup. U veľa obchodov je poštovné zdarma nad určitú hodnotu, prípadne sa to oplatí aj zaplatiť a je to stále výhodnejšie ako v kamennom obchode 🙂 inak mám veľa vecí práve z detského raje 😉

kisa01
5. srp 2015

Blízko podolské porodnice je nový obchůdek Vše pro těhulky. A mají i věci na miminka jako postýlky, autosedačky, přebalováky atd.

anazuzzuzana
5. srp 2015

já jsem hodně věcí dokoupila v různých obchodech (online i kamenné), když byly Dny Maminky...slevová akce čas. Maminka...bylo to myslím v říjnu

hojda
5. srp 2015

Dětský dům má garanci nejnižší ceny, najde na netu věc levněji a prodají ti to za tu cenu.

pajdousekk
5. srp 2015

My mame hodne veci objednanych z internetu a ty vetsi jako kocarek, perinky, mantinel mame ze Spuntika v Radotine. Jinak komoda, postylka a matrace z Ikea. Tam koupis i hodne doplnku, ale podle me ne moc kvalitnich.

gosa22
5. srp 2015

já doporučuju Malvik v Hostivicích, rádi tam jezdíme 😉 obrovský výběr, věrnostní program, mají i bazar...není špatný i Dětský dům v Kunraticích, taky mají výběr a poradí 😉

zuzineckah
5. srp 2015

Malvik a Babiez

katenkas
5. srp 2015

určitě Malvík

evab.
5. srp 2015

Malvík je sice velký, ale cenově spíš dražší. Já mám vše z Dětského domu, nikam jinam ani nechodim. A dávaj tam kartičku na kterou je na každý nákup 5% sleva.

teeerez
5. srp 2015

Malvik mi prjde sileny, je dost drahy a ma sice obrovsky sortiment ale ve vysledku jsem si tam nikdy nic moc nekoupila (jednu deku do kocarku a jeden ucici hrnek..)
Vyhovuje mi Detsky ruzek na smichove, maji snad vsechno a i lepsi ceny 🙂

jitavrtule
5. srp 2015

Dětský Dům má nejnormálnější sortiment, rozumné ceny a slušný výběr právě na ty menší položky jako lehátka, vaničky, přebalovací podložky a hračky. Malvík je fajn akorát na kočárky a autosedačky.