Ahoj kočky prosím o radu, kam umístit postýlku v naší mini ložnici? (přikládam takový mini uměecký nakres naší ložnice, načrtla jsem tam dvě možné varianty oranžová a zelená, jak postýlku umístit) Aby se miminku dobře spalo, mělo dostatek světla ale ne příliš. Máme celkem malou ložnici a přichází v úvahu místo u okna nebo ještě u dveří ale to si myslím že je celkem rušné místo.
@ewusssa Mne to prijde ok, jen jestli nebude tahnout od oken, at uz otevrenych, nebo zavrenych.
Napada me dat celo postele k protejsi leve zdi, komodu k prave zdi, a postylku na soucasne misto komody. My resili dost polohu postylky, a pravr kvuli stalr otevrenemu oknu jsmr loznici vyresili takto:
@ewusssa pohled ze satny
postel na te protejsi (severni) stenu jsme meli a strasne spatne se nam spalo (asi nejaka spatna zona), no pri te oranzove variante bych postel posunuli a mezi dvermi a posteli je jeste nejake mistecko, a zase dat komdu na protejsi stenu postele nejde protoze uz by se nedalo projit, je to prekerka...asi zvolim postylku tak jak jsem ji zakreslila zelene a nebo vyhodim komodu a bude mista do ale luja!!! :D
@ewusssa - tak tu komodu třeba dočasně někam přestěhujte...jestli se vejde třeba do jiné místnosti, nebo do předsíně....to nevadí, že to nebude úplně ladit, je to třeba jen na rok, maximálně dva, záleží jak dlouho plánujete mít mimčo v ložnici.....my takhle vystěhovali jednu skříňku z koupelny do předsíně, aby se nám do koupelny vešel přebalovák 🙂
Mne prijde zelena varianta praktictejsi, ze muzes miminko "obsluhovat" z postele.
Ja bych prehodila postel aby celo bylo tam kde je ted komoda a misto komody dala postylku
@ewusssa my jsme překopali celou ložnici kvůli postýlce a přebalováku a teď na postýlku sedá prach a malá se rochní semnou na letišti s manžel se odstěhoval ke starší dcerce do pokojíčku.....
Jinak pokud to nejde jinak, tak asi zelená je lepší, ale já bych to asi celé udělala jinak...
tu oranžovou variantu nechápu. to by jste posunuli vaši postel a bouchali do ní dveřmi? já bych dala jako tu zelenou. o světlo miminku fakt nejde, to bych neřešila 🙂